Έχει τρελάνει κόσμο και Άρη ο Λίνος Χρυσικόπουλος

Όταν ένας παίκτης έχει κερδίσει την εκτίμηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πριν καλά καλά εμφανιστεί στην Α1, μπορεί να ελπίζει σε μεγάλη καριέρα, ακόμα και αν στην ομάδα του, εν προκειμένω τον Άρη, δεν του δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξάγεται στη Λιθουανία, ωστόσο, ο νεαρός φόργουορντ των «κίτρινων» έβγαλε μάτια με την εθνική ομάδα.
Σε ένα ματς δεν τράβηξε, κόντρα στη Ρωσία, και οι έλληνες έφηβοι γνώρισαν βαριά ήττα. Στα υπόλοιπα ματς, ο Χρυσικόπουλος οργίασε και πήρε την εθνική ομάδα στις πλάτες του. «Πού τον είχατε κρυμμένο;», ρώτησε λιθουανός δημοσιογράφος μέλος της αποστολής. Ποιος να του ρίξει άδικο; Στον Άρη έδωσαν ελάχιστη σημασία στον παίκτη, ο οποίος σκεφτόταν σοβαρά την αποχώρηση με προορισμό άλλες πολιτείες, στις οποίες θα τον πρόσεχαν περισσότερο. Μέχρι και για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού μιλούσαν στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά το θέμα δεν προχώρησε.
Ο Χρυσικόπουλος, πάντως, έχει απαιτήσεις να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του στους «κίτρινους». Όπως μάλιστα λέγεται στο περιβάλλον του, ένας παίκτης βελτιώνεται μόνο μέσα από τη συμμετοχή του. Ο Σάρον Ντρούκερ φέρεται να έχει υποσχεθεί πως θα δουλέψει μαζί του και θα τον εμπιστευθεί, καθώς, όπως έσπευσαν ήδη να σχολιάσουν κάποιοι σκάουτερ, «μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη πρώτης γραμμής».


Σχολιάστε εδώ