ΤO ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΠΕΡ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΕΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Με τον Μαρτσένα υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία, αλλά το οικογενειακό πρόβλημα και οι απαιτήσεις της Βαλένθια δυσκολεύουν τη ζωή των «πράσινων». Η περίπτωση του Ονιέβου ήταν ούτως ή άλλως περίπλοκη επειδή στη Μίλαν δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους για τον Αμερικανό. Μέχρι και ο Κόρντομπα με τον Κυργιάκο εμφανίστηκαν στο προσκήνιο. Αλλά ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει αρχίσει να δυσφορεί και δεν πολυπιστεύει ότι θα πάρει η ομάδα στόπερ πρώτης γραμμής. «Με τον Ντα Κόστα θα τη βγάλουμε» είναι η άποψη που κυριαρχεί και καθημερινά ανεβαίνει η ένταση, καθώς οι «πράσινοι» βλέπουν τον Ολυμπιακό να ενισχύεται από το πάνω ράφι και τη δική τους ομάδα να παίρνει παίκτες με τη μορφή δανεισμού ή ελεύθερους.
Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νιόπλιας εμφανίζεται σκασμένος. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει ήδη αρχίσει και ο στόπερ που θα έκανε τη διαφορά εντοπίζεται μόνο στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Από την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία χτύπησε το καμπανάκι ο έλληνας τεχνικός, αλλά τα μηνύματα που πήρε από την Αθήνα ήταν του στυλ: «Κάνε υπομονή, είμαστε σε καλό δρόμο».
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει διαπιστώσει την ενίσχυση του Ολυμπιακού στο κέντρο και στην
επίθεση και προβληματίζεται μήπως το κενό της ομάδας του στο κέντρο της άμυνας αποδειχθεί μοιραίο. Με Γκοβού, Λέτο, Νίνη και Σισέ μπροστά, οι «πράσινοι» θα βρουν τις λύσεις, αν και ο Νιόπλιας θέλει και έναν κεντρικό μέσο με ικανότητα να αλλάζει τη ροή ενός αγώνα. Ο μεγάλος όμως πονοκέφαλός του είναι ο κεντρικός αμυντικός και σύντομα αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα. Αν γίνει κάτι τέτοιο, ίσως αρπάξουν την ευκαιρία και οι Βγενόπουλος, Πατέρας και τότε θα ξεσηκωθεί ο κόσμος, από τον οποίο αναμένονται έντονες αντιδράσεις στα πρώτα φιλικά επί ελληνικού εδάφους. Εξέλιξη που μπορεί να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να διατηρήσει τα σκήπτρα πριν καλά καλά αρχίσει η σεζόν…


Σχολιάστε εδώ