Διχάζει τις ομάδες ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας

Έξαλλος με τους ανθρώπους της Κέρκυρας και με τον Κώστα Πηλαδάκη ήταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μετά την ισοψηφία στις εκλογές για τον νέο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας. Τα συναισθήματά του τα μετέφεραν με κάθε τρόπο στενοί συνεργάτες του. Αλλά πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο εκφράζονταν και άλλοι παράγοντες που είτε είχαν στηρίξει τον Γιώργο Σπανό είτε ψήφισαν τον Θανάση Κανελλόπουλο.
Κι αυτό είναι το πρόβλημα που ταλανίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η διάσπαση είναι προ των πυλών. Οι δύο παρατάξεις δεν δείχνουν διάθεση να υποχωρήσουν και, όπως φάνηκε στην προχθεσινή διαδικασία, όποιος επικρατήσει είτε θα τα καταφέρει οριακά είτε θα επικρατήσει επειδή θα απέχουν οι άλλοι.
Όπως και να ʼχει λοιπόν, όποιος κι αν πάρει το χρίσμα, αν αρχίσει με το καλό η επόμενη σεζόν, διότι και αυτό είναι αμφίβολο, ούτε ένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για την εξέλιξή της και την ομαλή ολοκλήρωσή της. Ενδεχομένως, η μοναδική λύση να είναι να πάρει το τιμόνι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου η ΕΠΟ, όπως σκέφτεται εδώ και καιρό να πράξει ο Σοφοκλής Πιλάβιος.


Σχολιάστε εδώ