τα άνθη του κακού

cΦυσικά και δεν θέλει πρόωρες εκλογές ο Γιωργάκης. Γιατί, μήπως… θέλει καθόλου εκλογές;
DΚι αν κρίνω από τις δημοσκοπήσεις, λογικό είναι ούτε η ΝΔ να θέλει να πάει σε εκλογές. Αλλά να… πάρει τις βουνοπλαγιές!
cΥπέρ της αναδιανομής του πλούτου τάχθηκε ο πρωθυπουργός. Με τη γνωστή διαδικασία: Όποιος έχει δύο κανό, δίνει το ένα για ψάρεμα.
DΑκόμη ζήτησε από τις τράπεζες να μην κερδοσκοπούν! Αλλά τι να κάνουν μάστορα; Να… ανοίξουν μπαρ στην Εθνική να πίνουν μπύρες οι περαστικοί;
cΣκέψου σε τι χάλια έχει φτάσει η Κεντροαριστερά στην Ελλάδα, ώστε… ανησυχεί για το μέλλον της ο Χ. Καστανίδης. Σιωπά περιέργως ο Θ. Αδαμαντίδης.
DΠολιτικό φόρουμ αντί για κόμμα έφτιαξε η Ντόρα. Σαν να λέμε, θες να στήσεις σούπερ μάρκετ και ξεκινάς από ψιλικατζίδικο.
cΚαι συνήθως καταλήγεις σε… περίπτερο!
DΟ Φ. Κάστρο ζει, ο Φ. Κουβέλης έγινε αρχηγός κόμματος, τι άλλο μένει να δούμε; Τον Π. Καμμένο στο «X-Factor»;
cΠρος Μαξίμου: Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά όσο πάει όλο και περισσότερο θυμίζετε τις τελευταίες μέρες της διακυβέρνησης Καραμανλή.
DΌπου κάθε υπουργός έκανε ό,τι ήθελε κι όλοι μαζί… δεν ήξεραν πού πάνε!
cΠρος Ρηγίλλης: Αυτά τα 18 και 20 είναι ποσοστά εκλογικά ή η… πίεση του Σαμαρά; (Η μεγάλη…)
DΌνειρο του Σ. Κεδίκογλου είναι να δει την Ντόρα ξανά στη Νέα Δημοκρατία. Πλην όμως καύσωνα είχαμε, οπότε όλα εξηγούνται. Όλα για όλα.
cΚαι μέσω… ίντερνετ θα αναζητήσει στελέχη για το κόμμα η Ντόρα. Την εκδοχή της Νικολούλη την έχει σκεφτεί; (Όπου πάει κάθε πικραμένος για να βρει τις ρίζες του…)
DΤέλος δεν έχουν τα βάσανα των Κυπρίων: Τους… επισκέφθηκε κι ο Φ. Πετσάλνικος. Ο οποίος, όλως παραδόξως, κατέβηκε στη σωστή πλευρά του νησιού.
cΠήγε βέβαια κι ο Αβραμόπουλος και τους μίλησε για την Κεντροδεξιά που… δικαιώθηκε. Οπότε ουδέν κακόν αμιγές καλού (…ανέκδοτου).
DΤόση φασαρία που ο Ευθυμίου κάτι εξελέγη κάπου στον ΟΑΣΕ, ούτε όταν η Παπαρίζου κέρδισε στη Γιουροβίζιον. Αν και δεν το αποκλείω…
cΟ εκλεγείς να νιώθει κάπως σαν την… Παπαρίζου!
DΓκάφα της Ντόρας να πάρει στο κόμμα παραγωγό της τηλεόρασης και όχι του θεάτρου. Που είναι και το… «φόρτε» της.
cΥποθέτω ότι όσοι πάνε στο νέο κόμμα θα δώσουν το κατιτίς τους, ε; Μη… χαλάσει η παράδοση.
DΔιότι, ως γνωστόν, και καλημέρα να πεις στην Οικογένεια, πληρώνεις. Μη σε κυνηγάει τρεις γενιές η… γκαντεμιά του Μητσοτάκη!
cΚι αφού έγινε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό ο Κωνσταντόπουλος, αναλογικά θα πρέπει να γίνει αρχηγός κόμματος ο… Βαμβακούλας.
DΚατά τα λοιπά η κατάσταση του Γιακουμάτου παραμένει ρευστή και κρίσιμη η… κακομοίρα!
cΑν την εποχή του Περικλή ήταν οι σημερινοί υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού, η Ακρόπολη δεν θα έμενε κλειστή. Δεν θα είχε καν κτιστεί.
DΕνώ ο Καρατζαφέρης ζητά τη συστράτευση όλων των… ιστορικών στελεχών της Δεξιάς: Σουφλιά, Μάνου, Ανδριανόπουλου. Προσκλητήριο… «νεκρών».
cΑν μάλιστα ζούσαν Θανασάκης Κανελλόπουλος, Νανάς Τσαλδάρης… τρέμε Γιουροβίζιον!
DΤέσσερις στους δέκα Έλληνες θα έφευγαν ευχαρίστως από τη χώρα για να βρουν δουλειά. Οι άλλοι θα… έφευγαν γενικά!

***

Κατά τον Λ. Κύρκο, για την αποτυχία της Αριστεράς στην Ελλάδα φταίει ο Γκορμπατσόφ κι η περεστρόικα. Ναι, και για την Άλωση της Πόλης ο… Μαραντόνα!

***

Τρομερό: Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξακολουθεί να υφίσταται υπουργός ονόματι Τίνα Μπιρμπίλη.

***

Έτοιμος να βοηθήσει στο κόμμα Ντόρας, δηλώνει ο Κιλτίδης. Σπίτι ανοίγει, σου λέει, όλο και κάπου θα χρειαστεί. Σκούπισμα, ξεσκόνισμα, χαλιά…

***


Σχολιάστε εδώ