Σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ για τους δήμους της Β΄ Αθήνας

Η συνάντηση αυτή είχε αναβληθεί στο παρελθόν δύο φορές, μια και υπήρχε απροθυμία των βουλευτών να παρευρεθούν. Τελικά, με παρέμβαση του προέδρου της Επιτροπής Θανάση Τσούρα, ορισμένοι βουλευτές πείστηκαν και πήγαν στη σύσκεψη της Τετάρτης.
Η εκτίμηση είναι πως οι βουλευτές δεν ήθελαν να πάνε για να μη «χρεωθούν» την επιλογή κάποιου υποψήφιου και οι υπόλοιποι που δεν θα πάρουν το «χρίσμα» τούς θεωρήσουν υπεύθυνους για τον αποκλεισμό τους και δεν τους ξαναστηρίξουν στις βουλευτικές εκλογές.
Στη συγκεκριμένη σύσκεψη από πλευράς Επιτροπής μετείχαν ο πρόεδρος Θανάσης Τσούρας, ο Λάμπρος Μίχος και ο πρόεδρος του ΤΕΕ. Από βουλευτές 6 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μεταξύ των οποίων οι Κουτρουμάνης, Νταλάρα, Βούρος και Χαραλαμπόπουλος.
Από τη σύσκεψη διαπιστώθηκε πως οι σημερινοί δήμαρχοι που εξελέγησαν με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Περιφέρεια Αθήνας έχουν τη δυναμική να ξαναδιεκδικήσουν τους δήμους τους και δύσκολα θα χάσουν το χρίσμα. Οι δήμαρχοι αυτοί είναι ο Καπλάνης της Αγίας Βαρβάρας, ο Γιαννακόπουλος της Αγίας Παρασκευής, ο Ζενέτος στο Ίλιον, ο Σαράντης των Αγίων Αναργύρων, ο Θεοδωρακόπουλος της Πεύκης, ο Χαραλάμπους της Νέας Ιωνίας, ο Τζουλάκης της Νέας Σμύρνης κ.ά.


Σχολιάστε εδώ