ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Προσωπική επιλογή του Τζίγγερ άλλωστε αποτελεί ο Κωνσταντόπουλος. Το ερώτημα γιατί κατέφυγε ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ σε μια αμφιλεγόμενη επιλογή έχει μείνει αναπάντητο από τον ίδιο.
Η επίλυση των προβλημάτων με το γήπεδο στον Βοτανικό αποτελεί τον βασικό λόγο για τον οποίο επέλεξε ο Τζίγγερ τον Κωνσταντόπουλο. Με δεδομένο ότι η πλειονότητα όσων αντιδρούν στην κατασκευή του έργου ανήκουν πολιτικά στον Συνασπισμό, επιτρέπει στον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» να αισιοδοξεί για εξεύρεση λύσης. Ακούγεται, άλλωστε, ότι ο νέος πρόεδρος ζήτησε και εξασφάλισε εγγυήσεις ότι το γήπεδο θα ωφελήσει και δεν θα βλάψει.
Επίσης ο Τζίγγερ ποντάρει πολλά στην προσωπικότητα του Κωνσταντόπουλου. Θεωρεί ότι με την επιχειρηματολογία του και τις νομικές γνώσεις του θα χτυπήσει κάθε αρνητικό φαινόμενο στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί με τις άλλες επιλογές που εξέτασε, μεταξύ των οποίων ενδεχομένως να υπήρχαν και άλλοι πολιτικοί, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το όνομα της Λιάνας Κανέλλη, ενώ την παραμονή της ανακοίνωσης για τον Κωνσταντόπουλου εμφανιζόταν ως υποψήφιος και ο… Κίμων Κουλούρης.
Για να πετύχει ο Κωνσταντόπουλος, ωστόσο, θα πρέπει να ξεπεραστούν οι ενστάσεις των οπαδών. Κάτι που σημαίνει ότι θα κληθεί ο Τζίγγερ να στηρίξει εμπράκτως την επιλογή του με μία, ίσως και δύο σοβαρές μεταγραφές εκτός του Γκοβού. Η πρεμιέρα του Κωνσταντόπουλου στην προεδρία, ωστόσο, συνδυάστηκε με την αποτυχία του διευθύνοντος συμβούλου Δημήτρη Γόντικα να τα βρει με τους εκπροσώπους του Γκαλάς, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο για την άμυνα και αν τελικά τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός θα περιορίσει σημαντικά κάθε αντίδραση των οργανωμένων.


Σχολιάστε εδώ