Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Του αρκεί, άλλωστε, η απλή πλειοψηφία, καθώς δεν κατέστη δυνατή η τροποποίηση του καταστατικού ώστε να χρειάζεται κάποιος υποψήφιος το 50+1 των ψήφων για να εκλεγεί πρόεδρος.
Οι προσπάθειες που έκανε το μπλοκ των ομάδων που ηγείται ο Παναθηναϊκός έπεσαν στο κενό ακριβώς επειδή τους έλειπε η απόλυτη πλειοψηφία. Έτσι, ο Κανελλόπουλος φαίνεται να παίζει πλέον χωρίς αντίπαλο, διότι ο έτερος αρχικός υποψήφιος, ο Κώστας Τσακίρης του Πανιωνίου, επέμεινε στην απόσυρσή του επειδή δεν ήθελε να διχάσει τον συνεταιρισμό. Κάπως έτσι σκέφτεται και ο πρόεδρος της Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος έθεσε όρο να τον προτείνουν τουλάχιστον 12 από τις 16 ομάδες της κατηγορίας. Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της Λίγκας ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής θέλει τη σύμπλευση όλων των ομάδων. Κάτι που φαντάζει απίθανο από τη στιγμή που ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει ταχθεί υπέρ του Θανάση Κανελλόπουλου.
Θα γίνουν πάντως τις επόμενες μέρες προσπάθειες να μεταπείσουν τον Ζαγοράκη και να θέσει υποψηφιότητα με την ελπίδα ότι ο Κανελλόπουλος θα αποφύγει τη σύγκρουση με τον άλλοτε αρχηγό της εθνικής ομάδας. Αν και ο δικηγόρος και όσοι τον στηρίζουν δηλώνουν κατηγορηματικά ότι θα διεκδικήσει την προεδρία.
Ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο ενδεχομένως να αλλάξει τις ισορροπίες, είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Αν και τα πρώτα δείγματα γραφής δεν μοιάζουν θετικά, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το κύρος του και θα ʼχει ενδιαφέρον η παρουσία του στη γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας και η αντιπαράθεσή του με όσους στηρίζουν τον Κανελλόπουλο και ειδικά με τον
Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος έσπευσε ήδη να χλευάσει τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού…
Ερωτηματικό
ο Πανόπουλος
Ένας άλλος παράγοντας, ο οποίος ενδεχομένως να διατηρούσε ελπίδες νίκης απέναντι στον Κανελλόπουλο είναι ο Χρήστος Πανόπουλος. Το αφεντικό της Ξάνθης ενδεχομένως να μπορεί να αποτρέψει και τον εμφύλιο, ο οποίος απειλεί τον συνεταιρισμό που δημιουργήθηκε από δική του πρωτοβουλία. Αλλά όπως λένε οι συνεργάτες του στις σχετικές βολιδοσκοπήσεις, δεν σκέφτεται να κατηφορίσει στην οδό Αστροναυτών διότι, εκτός των άλλων, του λείπει ο ελεύθερος χρόνος λόγω των υποχρεώσεών του με την ακριτική ΠΑΕ, αλλά και εξαιτίας των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του.


Σχολιάστε εδώ