Επιμένει σε Β. Κορκίδη η ΝΔ

Ο μόνος που η ΝΔ θέλει για υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά είναι ο πρόεδρος των Εμπορικών Συλλόγων Ελλάδας Βασίλης Κορκίδης. Παρόλο που ο ίδιος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μας είχε πει πως δεν τον ενδιαφέρει ο Δήμος Πειραιά, στη Ρηγίλλης πιστεύουν ότι τελικά, αν του πουν ότι επιστρατεύεται από το κόμμα στη δύσκολη μάχη για τη διεκδίκηση του δήμου, δεν θα πει πάλι όχι. Η επιλογή Κορκίδη θεωρείται καλή γιατί δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, οπότε δεν θα χρεωθεί τις επιλογές των πολιτικών που ευθυγραμμίστηκαν στη λήψη των «θανατηφόρων» για τον λαό μέτρων.

Επιπλέον, εκπροσωπεί έναν κλάδο από τους πλέον χειμαζόμενους από την κρίση, βρίσκεται λόγω επαγγέλματος σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες και έχει διείσδυση και σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Θεωρείται τέλος άτομο που μπορεί να συσπειρώσει τη νεοδημοκρατική παράταξη, δεδομένου ότι είναι έξω από τα «παιγνίδια» που έγιναν τον τελευταίο καιρό και έχει την καλή μαρτυρία όλων. Οπότε, αυτήν τη στιγμή και εφόσον δεν εμφανιστεί κάτι καλύτερο, ο Κορκίδης είναι η βασική επιλογή της ΝΔ για τον Πειραιά.


Σχολιάστε εδώ