Mε δημοτικό σύμβουλο κατηγορούμενο για κακουργήματα ο συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ στη Ν. Σμύρνη!

Ο κ. Τζουλάκης πήρε τη θέση του Γιώργου Κουτελάκη, ο οποίος παραιτήθηκε από το αξίωμα του δημάρχου ύστερα από την εις βάρος του άσκηση δίωξης για σωρεία κακουργημάτων λόγω της γνωστής «υπόθεσης Πανιωνίου».

Πρόσφατα, μάλιστα, ασκήθηκε εναντίον του κ. Κουτελάκη και άλλη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος γιατί, όπως φαίνεται, «αμέλησε» (!) να υποβάλει δήλωση «πόθεν έσχες» για τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο κ. Τζουλάκης, παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε «δεξί χέρι» του Γιώργου Κουτελάκη και διετέλεσε επί σειρά ετών αντιδήμαρχος. Την υποψηφιότητά του τη στηρίζει σύσσωμη η τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Νέας Σμύρνης, ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Αθήνας (και ηγετικό στέλεχος της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» του Γ. Παναγιωτακόπουλου) Κ. Πούλιος, πολλοί βουλευτές και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Τζουλάκης στήριζε από την πρώτη στιγμή τον κ. Κουτελάκη στη δικαστική περιπέτειά του. Στη Νέα Σμύρνη θεωρείται βέβαιο ότι ο κ. Κουτελάκης θα συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του κ. Τζουλάκη.

Η δίκη του κ. Κουτελάκη και άλλων εννέα ατόμων με τις κατηγορίες της απάτης και της πλαστογραφίας με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, πρόκειται να αρχίσει στις 22 Νοεμβρίου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Το ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να προβληματίζεται από αυτήν την εξέλιξη και αναμένεται να στηρίξει συνδυασμό στον οποίο, είτε μετέχει είτε όχι, ο κ. Κουτελάκης θα είναι ο ουσιαστικός επικεφαλής…


Σχολιάστε εδώ