ψίθυροι από Μαξίμου – Ρηγίλλης…

1 ΔΙΣ.;
Μπορεί να μας πει η καθηγήτρια, κυρία Άννα Φραγκουδάκη, που έχει πάρει πάνω από ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ χρόνια κατʼ… αποκοπήν τα προγράμματα της εκπαίδευσης στη Θράκη, σε τι ποσό ανέρχονται όλα αυτά τα χρόνια τα προγράμματα που έχει χειριστεί για την εκπαίδευση των μουσουλμανοπαίδων στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της Ελλάδας;
Αληθεύει ότι πλησιάζουν συνολικά στο ΕΝΑ δισεκατομμύριο;
Ελπίζουμε να έχουμε μιαν απάντηση. Από την ίδια ή από την υπουργό Παιδείας.
XΔυσοίωνες είναι οι προβλέψεις. Και όχι μόνο… Ίσως αυτά που έρχονται. Ο Αλαβάνος δεν πρόκειται να κάτσει ήσυχος. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να μείνει όπως απέμεινε μετά την αποχώρηση των «Ανανεωτικών». Ψήνεται κι άλλη διάσπαση. Κάποιο κομμάτι που θα φύγει για τον
Αλέκο…
Η πατροκτονία δεν έχει τελειωμό…
XΥποχώρηση του δικομματισμού σε όλα τα επίπεδα καταγράφει έρευνα της METRON ANALYSIS, που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες
Ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος που ξεπερνάει το 40% δείχνει να είναι πολύ θυμωμένο με όλο το πολιτικό σύστημα και ενώ στο παρελθόν έχει ψηφίσει τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, τώρα κρατάει μεγάλες αποστάσεις από αυτά.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι ψηλά σε δημοτικότητα υπουργοί που βρίσκονται τους τελευταίους μήνες στο «μάτι του κυκλώνα», όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Στη ΝΔ δημοφιλέστερα στελέχη είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος κ.ά.


Σχολιάστε εδώ