Το τέλος της γενιάς των 600… χιλιάδων ευρώ!

Όταν θεωρούν πως το πρόσωπο δεν έχει άλλα να προσφέρει, τότε ακολουθεί η πόρτα της εξόδου. Τα κανάλια, αφού πρώτα έστησαν ένα τρελό χορό με ετήσιες αμοιβές 1 και 2 εκατομμυρίων σε μια μικρή ομάδα τηλεοπτικών παρουσιαστών, τώρα διαπιστώνουν πως το οικονομικό αδιέξοδο είναι μεγάλο. Και τα ίδια πρόσωπα που αποφάσιζαν όλον αυτόν καιρό είναι εκείνα που τώρα ξεστήνουν το σκηνικό, αφού βλέπουν τους τηλεοπτικούς αστέρες να μην είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν π.χ. κάτω από τις 600.000 ευρώ. Την ίδια πολιτική μιμητισμού ακολούθησε και τηρεί ακόμη και σήμερα και η ΕΡΤ, δαπανώντας τεράστια ποσά σε ελάχιστα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Οι διαπραγματεύσεις του ΑΝΤ1 με την παρουσιάστρια ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες. Σύμφωνα με την πλευρά του ΑΝΤ1, ζητήθηκε μείωση της τάξης του 10% στις ετήσιες αποδοχές της, κάτι που δεν αποδέχθηκε η Τ. Στεφανίδου, λέγοντας πως είχαν ήδη μειωθεί κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ακολούθησε «σιωπή» δύο μηνών και η πλευρά του Αμαρουσίου θεωρεί πως η παρουσιάστρια συζήτησε και με άλλους σταθμούς. Όταν απάντησε πως δέχεται τη μείωση, ο ΑΝΤ1 τής ανακοίνωσε πως αλλάζει την απογευματινή ζώνη, ρίχνοντας το κόστος προγράμματος και της αντιπρότεινε μια άλλη εκπομπή.

Η ίδια έχει διαφορετική γνώμη για τα γεγονότα: «Η συνέχισή της ήταν αυτονόητη όπως οι ίδιοι δήλωναν συνεχώς», έγραψε στο site της www.tlife.gr. «Στις αρχές Ιουνίου, ο Αντέννα μού ζήτησε και νέα μείωση του προϋπολογισμού. Πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία, απάντησα ότι αποδέχομαι την πρότασή τους, συναισθανόμενη τη δύσκολη οικονομική περίοδο και την ανάγκη νέων περικοπών». Και συνέχισε διαψεύδοντας πως υπάρχει πρόταση για άλλη εκπομπή: «Όπως μου είπαν, δεν έχουν αυτήν τη στιγμή κάποιο άλλο πρόγραμμα να μου προτείνουν», έγραψε στο σάιτ, ανακοινώνοντας το τέλος της εκπομπής της. «Προχθές το βράδυ ο Αντέννα μού ανακοίνωσε ότι η εκπομπή ”Αξίζει να το δεις» δεν θα συνεχιστεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν», εξηγούσε, προσθέτοντας πως «οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί», αφού «λόγω της κρίσης, ο σταθμός επιλέγει να επενδύσει σε άλλες ζώνες και όχι στην απογευματινή».


Σχολιάστε εδώ