τα άνθη του κακού

cΡέππας εναντίον Παπακωνσταντίνου, Λούκα κατά Λοβέρδου… Όταν βουλιάζει το καράβι, οι μούτσοι κάνουν χάζι!
DΕ, αφού το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τη ΝΔ για παράνομες προσλήψεις, τι άλλο μένει να δούμε; Τον Μαντέλη να καταγγέλλει το «λάδωμα»;
cΤον Καρατζαφέρη να αποδοκιμάζει ευθέως τον λαϊκισμό, τον Πάγκαλο εμμέσως το… ψητό γουρουνόπουλο!
DΕκτός κι αν όλη η φασαρία στο ΠΑΣΟΚ είναι γιατί τους έκλεψαν το «νόου χάου» και δεν τους πλήρωσαν πνευματικά δικαιώματα.
cΟ Σαμαράς όχι μόνο νομίζει πως έχει σχέδιο σωτηρίας της χώρας, αλλά πιστεύει ότι θα κληθεί και να το εφαρμόσει. Εντάξει, και η Τάμτα θέλει να πάει στη Γιουροβίζιον.
DΣκοτεινά συμφέροντα που επιβουλεύονται το κύρος του Κοινοβουλίου, καταγγέλλει ο Απ. Καλαμάνης. Εδώ που τα λέμε το έχει παρακάνει στις προσφορές το «Allou Fun Park».
cΔημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό ζητά ο Τσίπρας. Με ποιο ερώτημα; «Συμφωνείτε να σας κόψουν μια κι έξω τη σύνταξη; Ή σιγά σιγά σε… φέτες;».
DΑκόμη: «Τα χρήματα από τα δώρα που κόπηκαν να πάνε για τη σωτηρία της οικονομίας; Ή για να αγοράσει καινούργιο κανό ο Γιωργάκης;».
cΗ Ντόρα συμφώνησε επί της αρχής με το Ασφαλιστικό, αλλά διαφώνησε επί των άρθρων. Δηλαδή; Είμαι φαν του «Dancing with the stars»…
DΑλλά δεν γουστάρω τον Κωστάλα!
cΠρος κ. Λοβέρδο: Ο Θεός να σας κόβει μέρες και να μας δίνει χρόνια για τη σύνταξη.
DΔιαμαρτύρονται αντί να… ευχαριστούν στο ΚΚΕ για τις συκοφαντίες Πάγκαλου. Μα, το να σε βρίζει ο Θόδωρος είναι το λιγότερο κομπλιμέντο.
cΚαι σε ειδικές περιπτώσεις αποτελεί εύφημο μνεία.
DΕίπε να πάει στα Κατεχόμενα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο ΛΑΟΣ κήρυξε τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Με ορατό το κίνδυνο να θρηνήσουμε χιλιάδες θύματα. Από τα… γέλια!
cΕλέγχους και σε… δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεις κάνει τώρα το ΣΔΟΕ. Με το καλό και σε παιδικά πάρτι και χάπενινγκ νηπιαγωγείων.
DΚατά τον Λοβέρδο όσοι δεν συμφωνούν με την κυβέρνηση δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Ενώ όποιοι συμφωνούν ε, δεν… ξέρουν τι τους γίνεται!
cΕν μέσω θέρους ο Κουβέλης ζητάει αντιπλημμυρικά έργα στην Αθήνα. Του ʼπαν ότι απειλείται με υπερχείλιση ο Αμαζόνιος…
DΚαι κινδυνεύει να… βραχεί η Κορνουάλη! (Δυτικά της Μαδαγασκάρης, τρίτο στενό μετά του Μήτσου την ταβέρνα…)
cΗ Σοφία Σακοράφα εξακολουθεί να εμπνέεται από τον Ανδρέα, αλλά θαυμάζει επίσης τον Αλαβάνο. Έτσι και σφίξουν λίγο ακόμη οι ζέστες…
DΘα τη… διεγείρει ερωτικά μέχρι κι ο Γιακουμάτος! (Τον οποίο μέχρι κι η γιαγιά του Πάγκαλου τον βρίσκει
ελαφρώς… μπαγιάτικο…)

***

Αδίκως ορισμένοι κατηγορούν τον Βενιζέλο ότι εξελίσσεται σε «εξαπτέρυγο» του Γιωργάκη. Κανείς δεν είναι τέλειος πριν διασυρθεί τελείως.

***

Ο Κιλτίδης δεν μπορεί, λέει, να φανταστεί ανθρώπους να ζουν με το όνειρο της σύνταξης. Σωστά. Πιο πιθανό είναι πλέον να τους… κάτσει η Μόνικα Μπελούτσι.

***

Στελέχη του ΛΑΟΣ έφυγαν και έκαναν δικό τους κόμμα, πλην όμως… Τι νέο μπορεί να προκύψει από ένα μπακάλικο; Το πολύ πολύ ψιλικατζίδικο.

***


Σχολιάστε εδώ