Κυριακάτικα

> Μπορεί να φαλκιδεύονται εργασιακά δικαιώματα και κοινωνικές κατακτήσεις και να οδηγούνται στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενοι, αλλά ο πρωθυπουργός βρήκε δουλειά στον Γιόακιμ Πάλμε, γιο του δολοφονημένου πρωθυπουργού της Σουηδίας Ούλοφ Πάλμε, που τίθεται επικεφαλής διεθνούς ομάδας για την αναμόρφωση του προνοιακού συστήματος της χώρας… Ευτυχώς υπάρχει η Ελλάδα, μια και η Σουηδία δεν τίμησε τον αξέχαστο πρωθυπουργό της, αξιοποιώντας τον γιο του.

> Ξαφνικά παραιτήθηκε η διευθύντρια του Κολλεγίου Αθηνών, κυρία Ριούτζ. Αιτία λένε είναι ότι κάποιοι καθηγητές κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα στους μαθητές των τμημάτων για ΙΒ. Και η ταρίφα αρκετά αλμυρή. Από 100 μέχρι 150 ευρώ την ώρα!
Στο μεταξύ, κλιμάκιο του Ιντερνάσιοναλ Μπακαλορεά έχει έρθει και κάνει έρευνες για τη διαρροή θεμάτων των εξετάσεων, πρόβλημα που πέρυσι πήρε τεράστιες διαστάσεις.

> Δεν μπορούσε να είναι απούσα η Κεφαλονιά στη διαφθορά εφοριακών. Μαγαζάκι είχε στήσει μέσα στη ΔΟΥ Ληξουρίου η διευθύντριά της. Πλαστογραφώντας έγγραφα, είχε κατορθώσει να καταχραστεί 150.000 ευρώ η κυρία έφορος, που πιάστηκε από αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκανε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, που πήγε επί τούτου. Και η… έντιμη εφοριακός ομολόγησε. Παρεμπιπτόντως ήταν στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ, νομαρχιακή σύμβουλος του συνδυασμού του νυν νομάρχη Κεφαλονιάς.


Σχολιάστε εδώ