Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε

oΤΟ χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα… όχι πάντως ο Αβραμόπουλος! Ως εκ τούτου είναι λογικό να έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι τα Μέσα Ενημέρωσης αναγνωρίζουν (διαπιστώνουν) ένα μικρό, αλλά σαφές προβάδισμα του Στ. Δήμα. Δηλαδή, κάτι σαν «νούμερο δύο» στη Νέα Δημοκρατία. Πόσω μάλλον που ο… Β΄ αντιπρόεδρος έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη, αν όχι με την παρότρυνση της Ρηγίλλης. Σημειώνω ότι μέχρι τις παραμονές του συνεδρίου οι πληροφορίες μιλούσαν για μια θέση αντιπροέδρου την οποία… αυτοδικαίως θα καταλάμβανε ο κ. Αβραμόπουλος. Μπορεί να είναι δυσαρεστημένος ο τελευταίος, αλλά δεν πρόκειται να δημιουργήσει εσωκομματικό ζήτημα, δεν είναι στον χαρακτήρα του, που λένε, να προκαλεί ρήξεις. Οπότε θα συνεχίσει να γκρινιάζει στις συνομιλίες του με δημοσιογράφους ότι τον… «έριξε» ο Σαμαράς!
oΕΝΤΑΞΕΙ, μπορεί στη Νέα Δημοκρατία να μπήκαν στη «νέα εποχή», εξακολουθούν ωστόσο να τους ταλαιπωρούν οι… παλαιές παρεξηγήσεις. Μια δήλωση του Μαξ. Χαρακόπουλου σε εφημερίδα της εκλογικής περιφέρειάς του ότι «ο δρόμος που ακολουθεί η Ντόρα είναι αδιέξοδος» ερμηνεύθηκε από ορισμένους ως πρόσκληση (!) προς την ανεξάρτητη βουλευτή να επιστρέψει στο κόμμα. Μεταξύ αυτών των… ορισμένων -παρακαλώ- και παράγοντες της Ρηγίλλης, με συνέπεια να προκληθεί μια σχετική αναστάτωση. Αρκετή πάντως ώστε να υποχρεωθεί ο κ. Χαρακόπουλος να προβεί σε διευκρινιστικές δηλώσεις, ότι δεν το εννοούσε έτσι ακριβώς, ότι κακώς δόθηκε αυτή η ερμηνεία κ.λπ. Συμπέρασμα: Θα αργήσουν πολύ εκεί στη Ρηγίλλης να απαλλαγούν από το… φάντασμα της Ντόρας!
oΟΛΑ τα μέσα, επίγεια και όχι μόνον, επιστράτευσε ο Π. Ευθυμίου, προκειμένου να εκλεγεί στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης του ΟΑΣΕ! Την ύστατη ώρα (ελπίζω όχι και σε στιγμή απελπισίας…) ζήτησε και έλαβε την «ευλογία» του Οικουμενικού Πατριάρχη. Χωρίς να θέλω να μειώσω τη σημασία της συμβολής του κ. Βαρθολομαίου, επισημαίνω ότι από το Πατριαρχείο περνούν παραδοσιακά και οι έλληνες αοιδοί πριν από τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Από όλους μόνον η Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο βραβείο. Οι αρχαιρεσίες στον ΟΑΣΕ επρόκειτο να διεξαχθούν χθες και δεν μένει παρά να δούμε αν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα… βαδίσει στα χνάρια της κ. Παπαρίζου.
oΤΗΝ πρόθεσή του να διεκδικήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θ. Γιαννόπουλος, ωστόσο στη Ρηγίλλης ούτε που το συζητούν. Για πολλούς και διαφόρους λόγους. Οπότε ο κ. Γιαννόπουλος θα πρέπει να βάλει φρένο στις… υψηλές φιλοδοξίες, εκτός κι αν αποφασίσει να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Θα ήταν αυτό μια ωραία αφορμή για να τεθεί εκτός Νέας Δημοκρατίας και να ενώσει τις δυνάμεις του με την Ντόρα για τη… σωτηρία της χώρας! Πάντα τέτοια και χειρότερα…


Σχολιάστε εδώ