Βρύζας και Ζαγοράκης διαφωνούν στον ΠΑΟΚ

Η πορεία του ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στη συνεργασία του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Ζήση Βρύζα. Μόνο που το τελευταίο διάστημα οι διαφωνίες ανάμεσα στους δύο συνεργάτες και φίλους (;) μοιάζουν και είναι περισσότερες από ποτέ. Με τελευταίο παράδειγμα την αναζήτηση δεξιού μπακ. Ο Ζαγοράκης επέλεξε τον Χοσέμι από τη Μαγιόρκα και έκανε τις κινήσεις για την απόκτησή του, ενώ ο Βρύζας επέμενε πως η λύση του Μανιάτη είναι και καλύτερη και με σαφώς περισσότερες προοπτικές για τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι όταν ο Ζαγοράκης λέει άσπρο, ο Βρύζας επιλέγει το μαύρο και αντίστροφα. Οι συνδετικοί κρίκοι των δύο παραγόντων, ωστόσο, επιμένουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. «Ο Θοδωρής άκουσε τον Ζήση και έκλεισε τον Μπερέτα για τον πάγκο», λένε όσοι θέλουν να αποδείξουν ότι όλα βαίνουν καλώς στην Τούμπα. Μόνο που δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Ο Ζαγοράκης και όσοι ακολουθούν πιστά τις αποφάσεις του προτιμούσαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά ο τελευταίος απέρριψε την πρόταση να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και προτίμησε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στην ΑΕΚ.
Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να περάσει σε ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα αποτελέσει το κομβικό σημείο στις σχέσεις Ζαγοράκη και Βρύζα. Αν επιτευχθεί ο στόχος, τότε θα αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαφορές προέκυψαν από την περίοδο που ο πρώτος είχε παραιτηθεί από την προεδρία…


Σχολιάστε εδώ