Στα όριά του είναι ο Μπάγεβιτς για τις μεταγραφές στην ΑΕΚ

Στο ρόστερ της «Ένωσης» προστέθηκαν επί της ουσίας μόνο δύο παίκτες που αποδεδειγμένα μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο, ο Λυμπερόπουλος και ο Έντερ. Για τον τελευταίο εκφράζονται κάποιες ενστάσεις, αλλά ο 62χρονος προπονητής έχει καλή γνώμη και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει. Από κει και πέρα, όμως, ούτε ο ανασταλτικός μέσος έχει αποκτηθεί ούτε ο αριστερός μπακ, ενώ παραμένουν στην ΑΕΚ Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Σάχα και Μαϊστόροβιτς, για τους οποίους ο Μπάγεβιτς εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσουν και να αντικατασταθούν από παίκτες της δικής του επιλογής.
Οι πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του έμπειρου προπονητή επιβεβαιώνουν τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση στην υλοποίηση του προγραμματισμού. Βλέπει ο Μπάγεβιτς ότι κινδυνεύει να την πατήσει όπως πέρυσι, όταν με άλλα πλάνα άρχισε την προετοιμασία και διαφορετική ομάδα έχτισε από τα μέσα Αυγούστου κι έπειτα.
«Ούτε το θέμα του Νέμεθ δεν έχει ξεκαθαρίσει. Φυσικό είναι να προβληματίζεται ο Ντούσκο», έλεγε τις προάλλες στενός συνεργάτης του Μπάγεβιτς. Την ίδια ώρα, βέβαια, ο Σταύρος Αδαμίδης μοιράζει υποσχέσεις για την απόκτηση του Ντιοπ από την Πόρτσμουθ που εμφανίζεται ως ο μοναδικός ανασταλτικός μέσος που υπάρχει στον πλανήτη και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Παράλληλα διαβεβαιώνει ότι προχωράει και το θέμα με τον αριστερό μπακ. Αλλά στο περιβάλλον τού Μπάγεβιτς αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τις υποσχέσεις του 36χρονου δικηγόρου με το επιχείρημα ότι «είχαμε πάρει τις ίδιες διαβεβαιώσεις για συγκρότηση του ρόστερ πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και ακόμα ακούμε τα ίδια λόγια». Ο Μπάγεβιτς, λοιπόν, έχει φτάσει στα όριά του και θα ‘χει ενδιαφέρον η πρώτη επίσημη τοποθέτησή του, εάν του γίνουν ερωτήσεις για την παραμονή των Αργεντινών και την καθυστέρηση στις μεταγραφές.


Σχολιάστε εδώ