Πόσο πήγε ο λογαριασμός;

Στη «Συνάντηση» της Θεσσαλονίκης, όπου τελετάρχης ήταν η κυρία Δραγώνα, μετείχαν γύρω στους 70, μεταξύ των οποίων και προσκεκλημένοι από Αμερική, Αυστραλία, Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Διέμειναν όλοι στο ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν Παλλάς», όπου είχαν «κλειστεί» και αίθουσες όπου έγιναν οι συνεδριάσεις καθ’ ομάδες. Με πληρωμένα όλα – διαμονή και πλήρη διατροφή.
Το συνέδριο κράτησε ΠΕΝΤΕ ημέρες, ενώ θα αρκούσαν όχι παραπάνω από δύο. Όπως επίσης θα μπορούσαν να διεξαχθούν οι εργασίες της «Συνάντησης» σε αίθουσες του πανεπιστημίου, ή σχολείων, με δεδομένο ότι είναι, λόγω διακοπών, κλειστά και δεν θα σπαταλούσε τζάμπα λεφτά το Δημόσιο, τη στιγμή που βάζει το μαχαίρι στον λαιμό στους εργαζόμενους και σ’ όλους τους πολίτες, κόβοντας συνεχώς από τους μισθούς τους και βάζοντας φόρους.
Η υπουργός Παιδείας, στο πλαίσιο της διαφάνειας παντού, που έχει υποσχεθεί ο πρωθυπουργός, θα πρέπει να δώσει τον πλήρη λογαριασμό (αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία). Τον περιμένουμε, γιατί οι φήμες λένε ότι η σύναξη κόστισε πολλές χιλιάδες ευρώ.


Σχολιάστε εδώ