Προχωρούν ενωμένοι Τζίγγερ – Παύλος στον ΠΑΟ

Παράλληλα όμως ο Τζίγγερ προχωρά τον σχεδιασμό για την ενίσχυση του «τριφυλλιού» με δύο ή τρεις πρωτοκλασάτες μεταγραφές, όπως επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες για τη συμφωνία με τον Γκοβού και οι διαπραγματεύσεις με τον Μπορντόν. Στο πλευρό του Βαρδινογιάννη βρίσκεται και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος, για άλλη μια φορά, έδειξε μεσοβδόμαδα ότι βάζει πάνω απ’ όλους και όλα την αγάπη του για την ομάδα. Το απέδειξε με πράξεις όπως η δέσμευσή του για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και με τη στήριξη στην προσπάθεια των «πρασίνων» να διατηρήσουν τα σκήπτρα και να διεκδικήσουν τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Όσο για την πώληση της ΠΑΕ, όπως έλεγαν συνεργάτες του Βαρδινογιάννη, για να γίνει συζήτηση πρέπει να κατατεθεί μια μίνιμουμ προσφορά και να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις. Κάτι που δεν έχει κάνει έως σήμερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
«Αποφεύγει να αναφέρει κάποιο ποσό επειδή φοβάται μήπως του απαντήσει θετικά ο Βαρδινογιάννης και τότε θα πρέπει να καταβάλει τα χρήματα», σχολίαζε συνεργάτης του Τζίγγερ. Αν, πάντως, υλοποιηθεί ο σχεδιασμός για τις τρεις μεταγραφές, με πρώτη του Γκοβού, τότε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα πάρει με το μέρος του και τον κόσμο που έως τώρα τασσόταν ανοικτά υπέρ της επιστροφής του Νικόλα Πατέρα στην προεδρική καρέκλα.


Σχολιάστε εδώ