Πίνουν Τσάνταλη οι Κινέζοι!

Το καλό κρασί ανοίγει πόρτες. Ακόμη κι εκεί που για να επιτραπεί η είσοδος πρέπει να περάσεις από εξονυχιστικούς ελέγχους… Η γνωστή οινοποιία του Ευάγγελου Τσάνταλη, με διαβατήριο την ποιότητα και τη γεύση, έφτασε μέχρι τις χρυσοποίκιλτες αίθουσες του Κρεμλίνου. Με βίζα την ποικιλία «Κορμιλίτσα». Που τόσο άρεσε που πήρε ο Τσάνταλης τον βαρύ τίτλο του «επίσημου προμηθευτή του Κρεμλίνου». Και η φήμη της Κορμιλίτσας έφτασε στο Πεκίνο, όπου κατέκτησε τους Κινέζους, οι οποίοι ανακάλυψαν όλη την κάβα Τσάνταλη, όπως τα κρασιά «Ραψάνη», το «Μετόχι Χρωμίτσας» και άλλα. Η συνέχεια εντυπωσιακή.
Δημιουργήθηκε στο Χονγκ Κονγκ η «Tsantalis Asia» και το 2009 η κατανάλωση έφτασε τα 100.000 μπουκάλια, για φέτος δε η πρόβλεψη είναι για 220.000. Το μήνυμα ένα και μόνο. Οι μεγάλες νέες αγορές είναι ανοικτές στο καλό πράμα…
Το σήμα «Tsantalis» υπάρχει πλέον και στο μακρινό Χονγκ Κονγκ. Ο διευθύνων σύμβουλος της οινοποιίας Άγγελος Δημητριάδης με τους κινέζους συνεργάτες του στη νέα δύναμη του πλανήτη, την Κίνα.


Σχολιάστε εδώ