ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μόνο που ο Μαρινάκης λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που είχαν συνηθίσει έως τώρα οι ποδοσφαιριστές και οι εκπρόσωποί τους. Η περίπτωση του Βούξεβιτς, ο εκπρόσωπος του οποίου ζήτησε έξτρα χρήματα κάτω από το τραπέζι με συνέπεια να ακυρωθεί η συμφωνία για τον Μαυροβούνιο, δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί το νέο αφεντικό του Ολυμπιακού. Ο Μαρινάκης έκοψε κάθε όρεξη για μαύρα χρήματα. Ξεκαθάρισε ότι θέλει διαφάνεια σε όλους τους τομείς. Μπορεί προσωρινά να πληρώσει το κόστος των πράξεών του με την απώλεια ενός ή δύο παικτών, αλλά σε βάθος χρόνου θεωρεί ότι θα δικαιωθεί. Μέχρι τότε, άλλωστε, ευελπιστεί ότι θα πείσει τους συνομιλητές του για τη φερεγγυότητα της ομάδας, η οποία έχει κάποια παλιά τεφτέρια που έφτασαν έως τη ΦΙΦΑ, κυρίως με προπονητές όπως ο Μπιγκόν και ο Σόλιντ.
Από την πλευρά του Βούξεβιτς, βέβαια, ακούγεται ότι ο Μαυροβούνιος θα καταφύγει στη ΦΙΦΑ. Σε αυτήν την περίπτωση ενδεχομένως να προκληθεί ένταση στις σχέσεις των «ερυθρολεύκων» με το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Αλλά στον Πειραιά ισχυρίζονται ότι δεν δίνουν σημασία και, μάλιστα, σχεδιάζουν να επικαλεστούν και μία πρόσφατη ιστορία που καταγράφηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο προωθεί ρυθμίσεις για να ξεκαθαρίσει ο ρόλος των μάνατζερ που εκπροσωπούν αθλητές και κυρίως ποδοσφαιριστές.
Ο Μαρινάκης ετοιμάζει μία μεταγραφή-έκπληξη με στόχο να την ανακοινώσει την Τετάρτη, όταν θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα ‘ναι ο Νάτσο Σκόκο ή ο Νέρι Καστίγιο. Ίσως να προκύψουν και οι δύο. Τον Αργεντινό τον θέλει ως χτύπημα στον Παναθηναϊκό και τον Μεξικανό για να ενισχύσει το φρόνημα των οπαδών που λατρεύουν τον συγκεκριμένο παίκτη και επί δύο χρόνια ασκούν πιέσεις για την επιστροφή του στον Πειραιά. Στην ατζέντα του Μαρινάκη, βέβαια, υπάρχουν και άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα. Με κορυφαίο τον Μπαπτίστα, αλλά ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τους Ντιόγκο, Μιραλάς και Ντάρμπισιρ και στον Πειραιά υποστηρίζουν ότι «είναι καλύτερα να ξοδέψουμε τα πολλά λεφτά για ένα 10άρι παρά για ακόμα έναν επιθετικό, έστω και αν μιλάμε για τον Μπαπτίστα».


Σχολιάστε εδώ