ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Διευρύνεται η δυσπιστία στο πολιτικό σύστημα και εξασθενεί το αίσθημα δικαίου των πολιτών. Το κοινωνικό κράτος συρρικνώνεται και η δημοκρατική ζωή των πολιτών απειλείται να υποταχτεί στα συμφέροντα και τις σκοπιμότητες.
Σε όλα αυτά προστίθεται και η διοικητική μεταρρύθμιση του νόμου «Καλλικράτης». Εμείς, υπερασπιστήκαμε τον «Καλλικράτη». Υποστηρίξαμε, όμως, τη δημιουργία τριών δήμων για την Κεφαλονιά μας και παραθέσαμε τα επιχειρήματά μας, κυριότερο των οποίων ήταν να μπορεί η δημοτική αρχή να είναι κοντά στον πολίτη. Τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.
Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα των συμπολιτών μας, από όλες τις γωνιές της Κεφαλονιάς και συστρατεύομαι για να δουλέψουμε όλοι μαζί για τον Τόπο μας.
Θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Στόχος μας θα είναι να αναπτυχθεί η Κεφαλονιά σύμφωνα με τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Επιδίωξή μας θα είναι να θέσουμε τον δήμο στην υπηρεσία του πολίτη. Να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της κοινωνίας μας, γιατί πιστεύουμε στους ενεργούς πολίτες. Θεωρούμε ότι ο ενεργός πολίτης είναι η μόνη ρεαλιστική απάντηση στις προκλήσεις των καιρών. Είναι χρέος όλων μας να εξοπλίσουμε με δυνατότητες και προοπτικές και κυρίως με αισιοδοξία και ελπίδα τους νέους συμπολίτες μας, γιατί σ’ αυτούς, κυρίως, ανήκει το μέλλον και η Κεφαλονιά. Όλοι μαζί έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τη ροή των πραγμάτων και να οδηγήσουμε τον Τόπο μας μπροστά. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν την κίνησή μας και να ενθαρρύνουν εκείνους που έχουν δείξει πως θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. Θα πρέπει να αναδειχθούν οι άξιοι και οι ικανοί, αυτοί που έχουν θέληση, τόλμη και όρεξη για δουλειά και προσφορά στον Τόπο μας.
Η Κεφαλονιά μας το αξίζει, οι Κεφαλονίτες το θέλουν και το μπορούν.


Σχολιάστε εδώ