Αποδεκτός από τους Κερατσινιώτες ο δήμαρχος Δραπετσώνας

Πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία αποκαλύπτει έρευνα της Κάππα Research που διενεργήθηκε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου στον ενιαίο πλέον δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Σύμφωνα με αυτή, αν γίνονταν τώρα εκλογές οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ θα έπαιρναν: Τζανής 20,5%, Σαλελές 9%, Λάλος 7% και Χρυσός 20,3%. Ο νυν δήμαρχος Φώτης Μελάς (ΝΔ) θα έπαιρνε 16,8%. Κάτι που σημαίνει πως αν καταφέρει και συσπειρωθεί το ΠΑΣΟΚ θα πάρει άνετα τον δήμο. Θα τα καταφέρει όμως; Χλωμό φαίνεται… Ενδιαφέρον είναι και το ότι το 62% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι δεν θα αρνούνταν να προέρχεται από τη Δραπετσώνα ο νέος δήμαρχος.
Όσον αφορά την… αντιπαράθεση υποψηφίων, αν είχαμε στην τελική μάχη Χρυσό με Μελά ο πρώτος θα έπαιρνε 41,9% και ο δεύτερος 29%, αν είχαμε Σαλελέ – Μελά ο πρώτος θα έπαιρνε 27,3% και ο δεύτερος 34,4% και αν είχαμε Λάλο – Μελά ο πρώτος θα έπαιρνε 25,5% και ο δεύτερος 34,4%. Δηλαδή τον Μελά τον κερδίζει μόνο ο Αλέκος Χρυσός. Καταλληλότερος για δήμαρχος από πλευράς
ΠΑΣΟΚ βγαίνει ο Χρυσός με 26,8% και ακολουθούν Σαλελές με 16,1% και Λάλος με 11,2%.
Όσον αφορά το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι δημότες Κερατσινίου από τον Μελά και Δραπετσώνας από τον Χρυσό, οι απαντήσεις ήταν: Από τον Μελά το 36%, ενώ το 45,3% εξέφρασε αρνητική άποψη, και από τον Χρυσό ήταν το 37,1% ενώ αρνητική άποψη είχε το 11,9%.


Σχολιάστε εδώ