Άναψε φωτιές ο Κάμπορα και τρέχουν στον Άρη

Η γραπτή δήλωση του Χαβιέ Κάμπορα ότι στον Άρη τού καθυστερούσαν τις πληρωμές επιβεβαιώνει πλήρως τις πληροφορίες μας, όπως τις καταγράψαμε προ μηνός, αλλά κυρίως βάζει φωτιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Υπήρξαν, βέβαια, αμέσως διαψεύσεις από στελέχη της «κίτρινης» ΠΑΕ, αλλά τα ίδια με τον Κάμπορα ισχυρίζονται στις επαφές τους και άλλοι παίκτες του Άρη. Φυσικά, οι περισσότεροι κάνουν υπομονή, διότι εκτιμούν ότι δεν πρόκειται να χάσουν τα χρήματά τους. Αλλά όταν αρχίζουν και ακούγονται τέτοια πράγματα, αυτόματα κλονίζεται η εμπιστοσύνη της αγοράς σε μια ομάδα. Ο Άρης, πάντως, προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του και δείχνει ότι δεν επηρεάζεται απ’ όσα αποκάλυψε ο Κάμπορα. Σε βάθος χρόνου, όμως, οι παράγοντες ανησυχούν μήπως υπάρξει πρόβλημα και γι’ αυτό σχεδιάζουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και παράλληλα να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου με δύο – τρεις αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις.
Το ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσουν οι οργανωμένοι φίλοι του Άρη εάν πάει ο Κάμπορα στον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός προτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά», από τον οποίο τον κρατούν σταντ μπάι. Τότε ενδεχομένως να υπάρξουν και εσωτερικές τριβές, διότι θα γίνει ο Κάμπορα ο δεύτερος μετά τον Βιτόλο βασικός παίκτης του Άρη που θα μετακομίσει στην Τούμπα δίχως ανταλλάγματα για τους «κίτρινους».


Σχολιάστε εδώ