ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Η αντίδραση του Τζίγγερ μάλιστα ήταν τέτοια που αιφνιδίασε τον Βγενόπουλο και υποχρέωσε και τον Νικόλα Πατέρα να βγει μπροστά και να παίξει και αυτός φουλ επίθεση.

Ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας θέλουν να πάρουν τον Παναθηναϊκό και το δείχνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Επιχειρούν μάλιστα να βάλουν απέναντι στον Τζίγγερ και τους οργανωμένους οπαδούς. Επί της ουσίας ο μοναδικός σύμμαχος του Βαρδινογιάννη είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος, καθώς και αυτός έχει μπει στο σημάδι από τους Βγενόπουλο και Πατέρα. Ο πρώτος, μάλιστα, προανήγγειλε τη δικαστική αντιπαράθεση με την εφημερίδα «Η Πράσινη» επειδή ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι και την απόρρητη έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος που αναφέρει τις σχέσεις της Μονής με τη Marfin Bank και τις μετοχές της MIG και του ΟΤΕ πριν περάσει ο Οργανισμός σε γερμανικά χέρια. Ο Βγενόπουλος εξέφρασε πλήρη άγνοια για τις επενδύσεις του Εφραίμ και των συμβούλων του, για να δικαιολογήσει τη δικαστική κόντρα με την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Στα μάτια του κόσμου, βέβαια, δεν μπορεί να δοθεί φυσιολογική εξήγηση για την έλλειψη κάθε σεβασμού απέναντι στον πιο επιτυχημένο παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.
Η ουσία, πάντως, είναι ότι η Εξεταστική Επιτροπή έχει ζητήσει την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και έτσι στην εφημερίδα «Η Πράσινη» θεωρούσαν αδιανόητο να σταθεί οποιαδήποτε κίνηση του Βγενόπουλου.
Γίνεται αντιληπτό από τον καθένα ότι το χάσμα ανάμεσα στους δύο πόλους αυξάνεται καθημερινά. Η γεφύρωσή του μοιάζει ανέφικτη και στο τέλος της μέρας ή της σεζόν ο Παναθηναϊκός θα χωράει μόνο τον έναν πόλο.


Σχολιάστε εδώ