Ενωτικό το κλίμα στη ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα

Συντεταγμένα θα οδηγηθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα στο συνέδριό της, που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, καθώς σε συνεδρίαση της Κεντρικής της Επιτροπής την Πέμπτη το βράδυ τα προβεβλημένα στελέχη της φάνηκε να έχουν υπερβεί τις όποιες διαφορές τους και να αποκαθιστούν τις σχέσεις τους, με κοινό στόχο την αναβάθμιση του ρόλου και της αποτελεσματικότητας δράσης της παράταξης στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.
Η συνεδρίαση της ΚΕ της ΔΑΚΕ οργανώθηκε από τον πρόεδρο Κώστα Πουπάκη σε συνεργασία με τον γραμματέα συνδικαλιστικών φορέων Γιάννη Μανώλη, εν όψει του συνεδρίου της ΝΔ, που ολοκληρώνεται σήμερα με την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Οι συνδικαλιστές αποφάσισαν να στηρίξουν εκλογικά τουλάχιστον 10 συνδικαλιστικά στελέχη στη νέα ηγεσία της ΝΔ, ώστε να ακούγονται η φωνή και οι θέσεις των εργαζομένων και του συνδικαλιστικού κινήματος. Αν πετύχουν την επιδίωξή τους αυτή, θα το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα ή το αργότερο αύριο, Δευτέρα.


Σχολιάστε εδώ