Τρεις μνηστήρες και ο Ίβκοβιτς για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Οι μέρες περνούν και οι υποψήφιοι διάδοχοι του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του Ολυμπιακού αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Και βέβαια δεν αναφερόμαστε στους προπονητές που προτείνονται στους «ερυθρόλευκους», αλλά σ’ εκείνους που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να πάρουν τη δουλειά. Το όνομα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν το πρώτο που έπεσε στο τραπέζι και παραμένει σοβαρή επιλογή. Όλα θα εξαρτηθούν όμως από τη διάθεσή του, καθώς έχει εκφραστεί στο παρελθόν αρνητικά στην προοπτική να επιστρέψει σε πάγκο ομάδας με καθημερινή δουλειά.
Από κει και πέρα υπάρχουν τρεις Ιταλοί. Οι δύο πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να πάρουν το χρίσμα του εκλεκτού, αλλά δεσμεύονται με συμβόλαια, κι έτσι οι περιπτώσεις τους χαρακτηρίζονται δύσκολες. Πρόκειται για τον Ετόρε Μεσίνα και τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι. Ο πρώτος πάντως μπορεί να φύγει από τη Ρεάλ, καθώς οπαδοί και Τύπος ζητούν την αντικατάστασή του μετά το ναυάγιο της προηγούμενης σεζόν. Όσο για τον προπονητή της Σιένα, όλοι στην Τοσκάνη επιθυμούν την παραμονή του. Ενδεχόμενη μείωση στο μπάτζετ όμως θα οδηγήσει τον Πιανιτζιάνι στην πόρτα εξόδου και τότε αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους οι «ερυθρόλευκοι».
Τις λιγότερες πιθανότητες από τους Ιταλούς συγκεντρώνει ο Σέρτζιο Σκαριόλο. Όχι επειδή αμφισβητείται η αξία του, αλλά διότι οι Αγγελόπουλοι έχουν προκρίνει τις άλλες επιλογές. Αν όμως δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη με έναν εκ των Ίβκοβιτς, Πιανιτζιάνι και Μεσίνα, τότε η ομάδα του Πειραιά θα στραφεί στον τεχνικό της Κίμκι, που λόγω εκρηκτικότητας ταιριάζει στο προφίλ των «ερυθρολεύκων».


Σχολιάστε εδώ