Μας δουλεύουν όλους…

Μια χαρά τα κουκούλωσε τα πράγματα σε Αμερική και Ευρώπη, σιγά μην πει σήμερα ότι δωροδόκησε τους πολιτικούς ή τα κόμματα στην Ελλάδα και να φέρει και αποδείξεις. Οι Γερμανοί και οι διοικούντες τον γερμανικό κολοσσό γνωρίζουν άριστα το τι έχει συμβεί και το τι θα συμβεί, γι’ αυτό έχουν καλυμμένα τα νώτα τους.

Το ερώτημα είναι γιατί η ελληνική κυβέρνηση μάς δουλεύει τόσο άγρια στέλνοντας, δήθεν, επιστολές στη Ζήμενς, και μάλιστα αυστηρές, για να μας δώσει στοιχεία. Ποιον εξυπηρετεί αυτή η παράλογη λογική, να δώσει ο διαπράξας το έγκλημα στοιχεία εις βάρος του; Λιγάκι σοβαρότητα σε τούτες τις κρίσιμες ώρες απ’ όλους τους συμμετέχοντες σε τούτο το καραγκιοζιλίκι, δεν θα έβλαπτε.

Και φυσικά ο έμπειρος Σήφης αναφώνησε ότι η Ζήμενς μάς δουλεύει, ξεχνώντας να πει ότι τους δουλεύει ή μας δουλεύει όλους η κυβέρνηση. Και δεν σταματούν εδώ οι άνθρωποι και οι κύριοι της Εξεταστικής. Συνεχίζουν κι αυτοί το δούλεμα. Θα ανακρίνουν τάχατες τον Κουτσενρόιτερ και τον Σίκατσεκ και θα του κάνουν νταντά. Αλήθεια, κυκλοφορεί μεταξύ μας τόση αφέλεια ή θα τρομάξουν οι Γερμαναράδες μπροστά στους γίγαντες της πολιτικής; Τσάμπα ταξίδια είναι, χωρίς ουσία και αποτέλεσμα. Έτσι απλά, για να τρώγονται στη ΝΔ ποιος θα πάει, ή στο

ΠΑΣΟΚ για να πουν κάποιοι στο βιογραφικό τους ότι κάτι έκαναν. Και βέβαια υπάρχει και το άλλο διακομματικό, ή μάλλον οικουμενικό, δούλεμα με το άνοιγμα των λογαριασμών των πρώην υπουργάδων. Αλήθεια, ποιον δουλεύουν; Τόσο πολύ έχουμε ξεπέσει σαν λαός, να μας δουλεύουν τόσο πολύ; Ωραία, είπαμε φτώχεια παντέρμη, είπαμε μέτρα δίμετρα, αλλά στο δούλεμά τους δεν θα πάρουμε. Γνωρίζουν καλά οι εθνοπατέρες μας ότι δεν θα βρουν τίποτα αν ανοιχτούν οι λογαριασμοί.

Ποιος υπουργός, αν τα πήρε, θα τα έβαζε σε δικό του τραπεζικό λογαριασμό; Ως κι ο Μαντέλης τα έβαλε στον κουμπάρο του. Είναι δυνατόν να τα πήρε ο Χι ή ο Ψι και να τους έδωσε τον λογαριασμό του στην τράπεζα; Φυσικά όχι. Θεωρούμε ως λαός ότι διαθέτουμε τουλάχιστον πιο έξυπνους υπουργούς απ’ ό,τι νομίζουν κάποιοι συνάδελφοί τους στη Βουλή. Αν έχει συμβεί και τούτο, να έδωσαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό, θα πέσει άλλο ένα κάστρο των Ελλήνων. Είχαμε κλέφτες υπουργούς, αλλά όχι και βλάκες ή αφελείς. Αν αποδειχθεί ότι έχουμε και κλέφτες και βλάκες, τότε πρέπει να πάμε να πνιγούμε όλοι ΜΑΖΙ. Γι’ αυτό πιστεύω ότι στην Εξεταστική μάς δουλεύουν αγρίως, κι αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου.

Αν θέλουν να βρουν την αλήθεια, είναι απλά τα πράγματα: Να ανοίξουν τους λογαριασμούς των κολλητών τους, που άνοιξαν εταιρείες και έπαιξαν στο χρηματιστήριο τεράστια ποσά. Είναι τόσο απλό, αλλά φαίνεται δύσκολο, μπορεί να το αντιληφθούν οι κύριοι της Εξεταστικής. Έτσι που πάνε τα ζητήματα, πάμε για κουκούλωμα. Υπάρχει βέβαια μια ΕΛΠΙΔΑ ακόμη, να ανοίξουν τους λογαριασμούς των μελών και των διοικήσεων του ΟΤΕ, του ΟΣΕ, των νοσοκομείων, του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης, και τότε όλα θα έρθουν στο ΦΩΣ, μα όλα…

Τ’ άλλα είναι για να μας κοροϊδεύουν χοντρά, κι αυτό είναι δύσκολο. Τα ΦΕΚ των επιχειρήσεων υπάρχουν. Ας ρωτήσουν τους ειδικούς και θα βρουν άκρες αμέσως.

Ο Αλάδωτος


Σχολιάστε εδώ