Αποστολικά και… άλλα

=Σε λίγο τα σκάνδαλα θα ακουμπήσουν και τα συμπεθέρια… μας.

=Γιατί να μη γίνει τηλεοπτικό στούντιο το ΑΒΕΡΩΦ και να βγαίνουν οι ξανθές να κάνουν περατζάδες;

=Ζούμε στη σκουπιδοτηλεοπτική δημοκρατία μας. Αυτή μας ταιριάζει, αυτή μας αξίζει. Και εκείνοι οι πνευματικοί βούλιαξαν στο θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ. Ντροπή μας…

=Έχουμε και μπατζαν…Άκη…- δες…

=Πολύ ταιριαστό δίδυμο ο Ιορδάνης και ο Μανώλης. Τέτοιες αγάπες ούτε στον Ερωτόκριτο δεν συναντάμε. Φτου, φτου, μην τους ματιάσουμε καλοκαιριάτικα.

=Μετά το δόξα τω Θεώ, έρχεται και το λόξα τον λαό.

=Σε ποια σεντούκια μουχλιάζουν τα ομόλογα;

=Το σκάνδαλο Ζήμενς ανοίγει μοιραία και το χρηματιστήριο…

=Πριν τα βάλει ο Άνθιμος με τα μίνι των γυναικών, δεν τα βάζει καλύτερα με τα ΜΑΞΙ παπαδομητροπολιτών που κρύβουν χλιδή και άλλες αμαρτίες;

=Οι φωνές του animal boy αναστατώνουν τα διπλανά δωμάτια. Πολύ άγριος ο τύπος. Ας προσέχει λίγο τα νυχτερινά του κόλπα, γιατί και οι τοίχοι έχουν αφτιά και μάλιστα ΜΕΓΑΛΑ…

=Αγαπητό ΣΔΟΕ, ρίξε μια ματιά και στα λιμενικά, εκεί θα βρεις φουρτούνες και περιουσίες απίστευτες.

=Οι Κ…Ωραίοι έχουν χρέη και μας πληγώνουν με γκολ…

=Κάντε τώρα μασούρια στα κασελάκια σας.

=Έτσι που το πάνε ορισμένοι, θα ανοίξουν παλιοί λογαριασμοί στο ΠΑΣΟΚ και μετά άντε να βρεις άκρη. Ο ΗΛΙΟΣ και ο ΦΑΕΘΩΝ να φωτίζουν την ΕΞΟΡΜΗΣΗ σας.

=Κάποιοι τρέμουν το βιβλίο που σκέφτεται να γράψει ο ΑΚΗΣ.

=Στη Γερμανία η Ντόρα… Λες να μίλησε στον εξόριστο φίλο της, έστω και τηλεφωνικά;

=Μια καλή πρόταση για τους καλεσμένους στο πάρτι του Πατίτσα και της Χρουσαλά είναι να πάνε εθελοντές στο Ναυτικό και οι μοντέλες και οι μοντέλοι. Έτσι για να νιώσουν τι θα πει εθνική περηφάνια και θητεία στο Ναυτικό. Θα ‘ναι μια καλή προσφορά στην πατρίδα.

=Πάντως θα ήταν πιο ασορτί αν οι μοντέλες και οι μοντέλοι κουνιόνταν στα υποβρύχια που γέρνουν.

=Σιγά μην πιάσει ναυτία τους κουνιστούς, εμείς θα κάνουμε εμετό με τα κουνήματά τους.

=Σ’ αυτήν τη χώρα το λάδι πάει μέχρι Πεκίνο… Με λάδι… προσπάθησε ο γαμπρός μας, ο Θοδωρής, να προσελκύσει τους Κινέζους, και μάλιστα κρητικό, λόγω συζύγου. Εθνικό ευεργέτη σκέφτονται να τον κάνουν οι Κρητικοί αν κάποιοι Κινέζοι δοκιμάσουν το λαδάκι… μας.

=Δυστοκία παρουσιάστηκε στην πρώτη κρούση που έκαναν ορισμένοι συνεργάτες του προέδρου σε κορυφαίους αν σκέφτονται να είναι υποψήφιοι περιφερειάρχες. Οι περισσότεροι κούνησαν μαντίλι άρνησης, ενώ κάποιοι έβαλαν όρους που δεν γίνονται αποδεκτοί. Πάμε για αυτοδιοικητικά πρόσωπα, όπως φαίνεται.

=Κύριοι εφοπλιστάδες, ΕΣΕΙΣ έπρεπε πρώτοι να σέβεστε τα μνημεία της θάλασσας και όχι να κάνετε φτηνές ιδεολογικές προσεγγίσεις στο σήμερα. Και είστε και πρώην Ρηγάδες.

=Τι μυστικό κρύβει η υποβάθμιση της Moody’s; Τι δεν κάναμε ή μάλλον τι κάναμε ΛΑΘΟΣ;

=Ο Βενιζέλος τάραξε τα νερά του Ναυτικού και των εφοπλιστών με τορπίλες που βύθισαν την γκλαμουριά τους.

=Αλήθεια, θα κάνουν μήνυση στη Moody’s οι δικαστικές Αρχές; Η Moody’s όχι μόνο μιλάει για χρεοκοπία, αλλά ποντάρει και στη χρεοκοπία μας.

=Η εντολή του πρωθυπουργού είναι σαφής: Να στηριχτεί πάση θυσία για τον ΟΑΣΕ ο Πέτρος Ευθυμίου. Αν δεν το καταλαβαίνουν ορισμένοι θα το καταλάβουν σε λίγες μέρες, όταν θα πάρουν νέο οργίλο τηλεφώνημα από τον Γιώργο.

=Πληθοαλληθωρίζουν οι Παπακατσέληδες για τον πληθωρισμό. Απλώς φταίνε και οι δύο.

=Τα ‘χει πάρει στο κρανίο ο καγκελάριος της Κεντροδεξιάς με τα ζητήματα της υγείας που του χρεώνουν οι άλλοτε φίλοι του. Τα ‘χει πάρει τόσο πολύ που έγινε από καγκελάριος… κρανιάριος.

=Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ μαδούν τη Μαργαρίτα της διαδοχής. Κούνια που τους κούναγε. Με τη Μαργαρίτα θα ανατείλει ξανά ο ήλιος.

=Λεφτά υπάρχουν… Πού πήγαν τα λεφτά; Έλα ντε…

=Ρε, μπας και έχει δίκιο ο Νοστράδαμος και το 2012 θα έρθει η συντέλεια του κόσμου γιατί για δεύτερη παρουσία με τέτοια κρίση κομματάκι δύσκολο. Πού να βρεθούν τόσα χρήματα για την ανάστασή μας…

=Και η… χούντα με προεδρικά διατάγματα κυβερνούσε…

=Έρχονται διαγραφές στο ΠΑΣΟΚ… Κάποιοι εισηγούνται στον πρόεδρο να πάρει κεφάλια εν όψει πανελλαδικής συνδιάσκεψης της Αριστερής Πρωτοβουλίας. Ο πρόωρος καύσωνας έφερε και πρόωρη παράνοια σε ορισμένους νεο-προεδρικούς.

=Ώδινεν Ασφαλιστικό και έτεκε και… εργασιακό. Διπλογκάστρι έκανε η κυβέρνηση στους εργαζομένους. Δίδυμα… με μια πιστολιά…

=Ένας Αντρέας ΠΑΣΟΚ έφτιαξε τις εργασιακές σχέσεις και ένας Αντρέας ΣΟΚ τις στέλνει αδιάβαστες στα σκουπίδια…

=Ο Κάρολος το σκέφτεται καλά αν θα υπογράψει το προεδρικό διάταγμα. Πέρα από Πρόεδρος σύμβολο είναι και άνθρωπος σύμβολο και ο Κάρολος δεν ξεχνά το δημοκρατικό και ευαίσθητο παρελθόν του. Γι’ αυτό μη βιάζονται ορισμένοι να λένε θεσμικές μπούρδες.

=Ποιοι βουλευτές είχαν προειδοποιήσει ότι δεν ψηφίζουν τέτοιες ρυθμίσεις και το έκανε γαργάρα η κυβέρνηση φτιάχνοντας προεδρικά διατάγματα για τις εργασιακές σχέσεις;

=Καλά, εσύ Κωνσταντίνε Λαλιώτη-Ναπολέοντα έφυγες νωρίς και σε αναζητούν ΟΛΟΙ. Κάποιοι άλλοι, δυστυχώς, δεν το κατάλαβαν και είναι αργά να το πράξουν σήμερα.

=Αντρέα, θα είσαι και δαρμένος και γδαρμένος. Ο Γιώργος ξέρει τι κάνει, εσείς δεν ξέρετε τι κάνετε…

=Δηλαδή Αντρέα, πρέπει να σε ευχαριστούμε που μας δίνεις Ελ…πήδα;

=Άμα είσαι κνίτης στη ζωή σου δεν αλλάζεις, κνίτης θα πεθάνεις. Ο κνιτισμός είναι ΑΝΙΚΗΤΟΣ, το ίδιο και οι ΚΝΙΤΕΣ.

=Την πισίνα του υπουργού θα τη βρει, άραγε, το ΣΔΟΕ;

=Έχουν ξεσπάσει «καλλικράτειες» κόντρες στο ΠΑΣΟΚ. Εκεί να δεις τι λέγεται για το «πόθεν αίσχος» των υποψηφίων… Και πού είσαι ακόμα… Να δεις τι τσουνάμι έρχεται.

=Θέλεις να γίνεις δήμαρχος ή περιφερειάρχης; Απόδειξέ το. Τα πάντα θα ψάχνουν στη Ρηγίλλης: λογαριασμούς, συμπεριφορές, κρατικές εργασίες κ.λπ. Τουλάχιστον τώρα φυσά ένας άλλος αέρας. Όταν καείς εις τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι.


Σχολιάστε εδώ