Αλλαγή στις ισορροπίες με τον Σπανούλη στον ΠΑΟ

Η παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Παναθηναϊκό, πέρα από επιθυμία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αποτελεί και στόχο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ειδικά από τη στιγμή που ο διεθνής γκαρντ εμφανίστηκε ως υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ έχει αποδείξει ότι κρατάει στην ομάδα όποιον παίκτη θέλει να διατηρήσει.
Με τον Σπανούλη πάντως τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα απλά. Η κρίση της ελληνικής οικονομίας επηρεάζει, ασφαλώς, και τον επαγγελματικό αθλητισμό. Οι μειώσεις στα μπάτζετ όλων των ομάδων πιάνουν σε καθημερινή βάση πολλές σελίδες στον αθλητικό Τύπο, αλλά οι αθλητές επιδιώκουν πάντα να εξαργυρώσουν άμεσα τη ζήτηση που έχουν. Με αυτό το σκεπτικό ο Σπανούλης φέρεται να αξιώνει συμβόλαιο μεγαλύτερο και από του Δημήτρη Διαμαντίδη, αρχηγού και φυσικού ηγέτη του Παναθηναϊκού. Γίνεται αντιληπτό ότι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται μπροστά σε δίλημμα: Θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Σπανούλη με κίνδυνο να διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια ή θα τον αφήσουν να φύγει με κίνδυνο να τον βρουν την επόμενη σεζόν αντίπαλο;
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πάντως προσπαθεί να βρει τη μέση λύση, με μοναδικό σκεπτικό «αυτό που είναι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό». Το ατού που έχουν οι «πράσινοι» είναι η ποιότητα του Διαμαντίδη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι βάζει πάνω απ’ όλα την ομάδα και συνεπώς θεωρείται ότι δεν θα ‘χει πρόβλημα εάν πάρει ο Σπανούλης περισσότερα χρήματα από εκείνον.


Σχολιάστε εδώ