άλλα παραπολιτικά

α Βέβαια η «περιπέτεια» με το ανταλλακτικό του «Γκάλφστριμ» δεν ήταν ο μόνος παράγοντας που άλλαξε το αρχικό πρόγραμμα του Γιώργου Παπανδρέου στις Βρυξέλλες.
Το ποδόσφαιρο, το Παγκόσμιο Κύπελλο, συνέβαλε να αλλάξει ο προγραμματισμός του πρωθυπουργού και την Παρασκευή.
Ο Ρεχάγκελ και η Εθνική Ελλάδας έριξαν πίσω τουλάχιστον δύο ώρες την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του έλληνα πρωθυπουργού με τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.
Η συνέντευξη είχε προγραμματιστεί για τις 16.00 ώρα Βρυξελλών, δηλαδή 17.00 ώρα Ελλάδας.
Με άλλα λόγια πάνω στον κρίσιμο αγώνα Ελλάδας – Νιγηρίας.
Από την προηγούμενη, όταν οι δημοσιογράφοι πήραν το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, είπαν σε αρκετούς από τους συνεργάτες του Παπανδρέου πως ήταν «η ώρα της Εθνικής» και όλος ο κόσμος θα έβλεπε το ματς. Να αρχίσει λοιπόν νωρίτερα η συνέντευξη Τύπου δεν ήταν δυνατόν, διότι δεν θα είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες της Συνόδου.
Επελέγη τελικά η συνέντευξη να δοθεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

δ Πολύ καλά πάει ο Μάκης Βορίδης σε μετρήσεις που γίνονται για Περιφερειάρχη Αττικής. Ο βουλευτής
του ΛΑΟΣ έχει εντυπωσιακή αποδοχή.
Το καλό επιβραβεύεται.
δΈβγαλε τη… δικαστική απόφαση
ο κ. Σπηλιόπουλος του πρωινάδικου της ΝΕΤ το Σαββατοκύριακο. Τι ευθύνες έχει ο δημοσιογράφος που έκανε… μελέτη για τη Ζήμενς, συνεργαζόμενος
με την εταιρεία επικοινωνίας, που είχε προσλάβει ο κ. Χριστοφοράκος; Καμία έκρινε… Αθώος του μαύρου χρήματος. Αυτός τα έπαιρνε… νομίμως. Οι άλλοι έφταιγαν πάλι. Μην ξεχάσει την επόμενη φορά να τον βραβεύσει το Ίδρυμα Μπότση…
δΕκ του ασφαλούς παραιτήθηκε
ο Κιλτίδης. Με την επιστροφή του τοπικού του αντιπάλου, του Τσιτουρίδη, στη ΝΔ, ήξερε ότι δυνατότητα επανεκλογής δεν είχε.


Σχολιάστε εδώ