Φουλάρει η ΑΕΚ για μεταγραφές

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την επιμονή του Σταύρου Αδαμίδη να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Ζεοβάνι και Ντιόπ. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις. Αλλά ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχει προχωρήσει τις συζητήσεις, επειδή έχει εμπιστοσύνη στους φίλους του που του πρότειναν τους συγκεκριμένους παίκτες.
Η συμφωνία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών σε πολυκατοικίες δίνει άλλον αέρα και αυξάνει τη δυναμικότητα του Αδαμίδη. Έχει πλέον ρευστό να πιέσει τη Χαλ και την Πόρτσμουθ για τον Βραζιλιάνο και τον Σενεγαλέζο. Πρόθεση του Αδαμίδη είναι η άμεση ολοκλήρωση τεσσάρων μεταγραφών πριν από την έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Άρα επί της ουσίας του απομένουν πέντε μέρες για να διευθετήσει τις εκκρεμότητες.
Ένα άλλο θέμα που καίει τον Αδαμίδη είναι οι πωλήσεις των Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ και Μαϊστόροβιτς. Οι δύο πρώτοι, πάντως, δεν δείχνουν το τελευταίο διάστημα να καίγονται για να φύγουν και αν δεχθούν τη μεταγραφή, θα το κάνουν με τους δικούς τους όρους. Για τον Αλγερινό όλα θα εξαρτηθούν από τις επιδόσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, διότι εκεί ποντάρουν οι «κιτρινόμαυροι» για να πιάσουν τη μέγιστη δυνατή τιμή. Όσο για τον Μαϊστόροβιτς, με τον Σουηδό μπλέχθηκαν τα πράγματα από τη στιγμή που ο Μπάγεβιτς του είπε ότι τον υπολογίζει και έβαλε σε μπελάδες τον Αδαμίδη.


Σχολιάστε εδώ