ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ

Αρχικά προχώρησε στην αναβολή της πρεμιέρας για την προετοιμασία. Έπειτα μετέθεσε τη γενική συνέλευση. Και στις δύο περιπτώσεις, βέβαια, οι αποφάσεις οφείλονταν και στον… φόβο των οπαδών. Υπήρχαν, άλλωστε, σαφέστατα μηνύματα από τον κόσμο για αντιδράσεις, τόσο στα γραφεία της ΠΑΕ όσο και στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στον Ρέντη.

Η πλειονότητα των οπαδών διαφωνεί με την προοπτική πρόσληψης του Αλεξανδρή ως πρώτου προπονητή. Το ίδιο και πρωτοκλασάτα στελέχη της ΠΑΕ, όπως ο Γιάννης Χρυσικόπουλος. Όταν, βέβαια, καρφώνεται κάτι στο μυαλό του Κόκκαλη, σπάνια αλλάζει. Κάποιοι φίλοι του, ωστόσο, έλεγαν την Παρασκευή σε δημοσιογράφους ότι ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» απλώς μετράει αντιδράσεις και θέλει να γευθεί την αποθέωση εάν κλείσει κάποιον άλλον προπονητή.
Είναι σαφές ότι ο Κόκκαλης κάτι περιμένει. Κατά άλλους την τελευταία δόση από την ΟΥΕΦΑ για τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι παρακολουθούσε τις εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens και από τη στιγμή που τον ενέπλεξαν, θα παίξει τα ρέστα του στον Ολυμπιακό.
«Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του και όχι απέναντι», ήταν μία φράση που ακούστηκε από κάποιον τακτικό επισκέπτη της πλατείας Αλεξάνδρας.
Μεγάλο όνομα
Στην περίπτωση που έχει δίκιο ο… σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Κόκκαλης θα εντείνει τις προσπάθειές του να φέρει στον Πειραιά ένα μεγάλο όνομα. Χωρίς, βέβαια, να πληρώσει την ομάδα του. Ελεύθερο ψάχνει για να τον αναδείξει, όπως έκανε το 2004 με τον Ριβάλντο. Κάποιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι έχει αναθέσει τη συγκεκριμένη αποστολή σε στενό συνεργάτη του που δεν σχετίζεται άμεσα με την ΠΑΕ. Στόχος του, να αποφύγει κάθε διαρροή μέχρι να κλείσει η υπόθεση, διότι αντιλαμβάνεται ότι με την ένταση που υπάρχει στον κόσμο νέα αποτυχία σαν κι αυτή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα προκαλέσει εκρήξεις. Ποιος μπορεί να ‘ναι ο παίκτης – κράχτης δεν γνωρίζουμε. Αλλά, όπως λένε στην πλατεία Αλεξάνδρας, «πρόκειται για όνομα μεγαλύτερο από τον Βούλγαρο, τον Πετρόφ της Μάντσεστερ Σίτι».
Στην κόντρα με Μαρινάκη
Τον Κόκκαλη έχουν ενοχλήσει αφάνταστα και κάποια δημοσιεύματα που αναφέρονται στις απειλητικές διαθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν και δεν τα πιστεύει ιδιαίτερα, όπως λένε στο περιβάλλον του, όταν ολοκληρώσει τις μεταγραφές και κλείσει προπονητή, θα βγει στην αντεπίθεση. Ίσως να πάει και σε μετωπική σύγκρουση, αν και κάποιοι συνεργάτες του τον συμβουλεύουν να αποφύγει κάθε αναφορά, «σαν να μην υπήρξε ποτέ η πρότασή του», όπως του λένε χαρακτηριστικά στην προσπάθειά τους να τον πείσουν να αποφύγει τη σύγκρουση.


Σχολιάστε εδώ