Αρνείται να πάει στο Πειθαρχικό ο Ψυχάρης!

Ήδη όλοι έχουν κληθεί και έχουν δώσει διευκρινίσεις, που δεν κρίνονται όμως επαρκείς, και η υπόθεση προχωράει όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού την περασμένη Τρίτη.
Το πιο μεγάλο πρόβλημα έχει, όπως φαίνεται, ο εκδότης του «Βήματος» Σταύρος Ψυχάρης, που αρνείται να πάει να καταθέσει μετά την άσκηση δίωξης για πειθαρχικό παράπτωμα και
έστειλε μια επιστολή με πέντε αράδες, στην οποία ως γραμμή υπεράσπισης
αναφέρει ότι είναι 42 χρόνια μέλος της ΕΣΗΕΑ.
Ήδη όμως μέλη του Πρωτοβάθμιου προτείνουν, εάν δεν προσέλθει να απολογηθεί σε συγκεκριμένη προθεσμία, να θεωρήσουν την επιστολή απολογητικό υπόμνημα και να προχωρήσουν στην έκδοση απόφασης.
Βέβαια, υπάρχει το ζήτημα ότι ήδη είναι πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών και έχει κάνει δήλωση στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ ότι καταθέτει την ταυτότητά του, όπως και ο Θέμος Αναστασιάδης. Ωστόσο η υπόθεση Ερντογάν είχε γίνει πριν από έναν χρόνο, και κάποια μέλη του Πειθαρχικού επιμένουν στην ταχύτερη εκδίκαση της υπόθεσης ώστε να μην παραγραφεί.
Στην περίπτωση του Βλαστάρη συζητήθηκε σε συνεδρίαση του Πειθαρχικού το γεγονός ότι μετά την υπόθεση αυτή φέρεται να διεκδικεί το κυβερνητικό πόστο του προέδρου στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο Γ. Χαρβαλιάς ήδη παραιτήθηκε από προχθές από το «Έθνος».


Σχολιάστε εδώ