Θέλει διετές πλάνο ο Μπάγεβιτς

Μόνο που ο Μπάγεβιτς δεν θα μείνει απαθής να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Με τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη και σημαντικού τμήματος των οργανωμένων οπαδών ετοιμάζεται για ρελάνς με αίτημα ανανέωσης του συμβολαίου του σε διετή ορίζοντα.
«Πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για τη δημιουργία ισχυρής ομάδας και μόνο όταν ξέρουν οι παίκτες ότι αφεντικό είναι ο προπονητής θα δουλέψουν σωστά», είναι το επιχείρημα όσων παραμένουν πιστοί στον Ντούσκο.
Το θέμα θα πάρει έκταση μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και αφού έχουν γίνει πρώτα οι μεταγραφές, τις οποίες επιθυμεί ο έμπειρος τεχνικός.
Μέχρι τώρα, βέβαια, τα κουκιά έχουν μοιραστεί. Κάποιους παίκτες θα επιλέξει ο Μπάγεβιτς, αλλά θα υπάρξουν και μεταγραφές που θα γίνουν από το δίδυμο Αδαμίδη – Γκρέταρσον. Αν κάποια απ’ αυτές δεν αρέσει στον Μπάγεβιτς, θα αρχίσει η γκρίνια από ΜΜΕ και οπαδούς, ώστε να αυξηθεί η πίεση για επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας πριν αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Διότι τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποιου αρνητικού αποτελέσματος που θα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην Ένωση.


Σχολιάστε εδώ