Εκτινάχθηκε στα… ύψη το χρέος του Ωνασείου

Αυτό τονίζει σε ερώτησή του προς την υπουργό Υγείας Μ. Ξενογιαννακοπούλου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Δημ. Κρεμαστινός, ο οποίος παράλληλα υποστηρίζει πως αν το συγκεκριμένο νοσοκομείο είχε τις κλίνες που έχουν άλλα, το χρέος του θα έφθανε σε αστρονομικά ύψη.
Ο κ. Κρεμαστινός αναφέρει ακόμα πως από τον Ιανουάριο είχε ζητήσει με άλλη ερώτησή του να διοριστούν ορκωτοί λογιστές στο Ωνάσειο για να ελέγξουν όχι μόνο τις παραγγελίες αλλά και τον οικονομικό τρόπο λειτουργίας του (διορισμοί, προμήθειες κ.λπ.), αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Έτσι επανέρχεται τώρα με νέα ερώτησή του και ζητά από την υπουργό να πληροφορηθεί:
1. Αν θα προβεί σε άμεση αντικατάσταση του διοικητικού συμβουλίου του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου δεδομένου ότι είναι διορισμένο προ 6ετίας από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ και ασφαλώς είναι ο κύριος υπόλογος για τη σημερινή κατάσταση του κέντρου.
2. Αν με τον διορισμό του νέου ΔΣ προτίθεται να διορίσει αμέσως ορκωτούς λογιστές οι οποίοι θα διερευνήσουν το πώς δημιουργήθηκε το τεράστιο χρέος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.


Σχολιάστε εδώ