Χοντραίνει η κόντρα με Ρέμο στον Ηρακλή

Οι συνεχείς δημόσιες τοποθετήσεις από τους παράγοντες του Ηρακλή για την υποχρέωση του Αντώνη Ρέμου να αναλάβει τις οφειλές που δημιουργήθηκαν επί θητείας του επιβεβαιώνει την ειδησεογραφία μας για την κόντρα στο εσωτερικό του «Γηραιού». Με τον κόσμο να πιέζει, ο Ρέμος αποτελεί τον εύκολο στόχο. Γι’ αυτό και τονίζουν σε καθημερινή βάση οι «κυανόλευκοι» την ανάγκη ελέγχου από ορκωτούς λογιστές, για «να δούμε τι έγιναν τα λεφτά της προηγούμενης σεζόν που έφτασαν τα 5 εκατ. ευρώ».
Το μέλλον του Ηρακλή, πάντως, παραμένει μαύρο και άραχλο. Οι παράγοντες της ομάδας επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για να διασφαλίσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, αλλά με τις απανωτές προσφυγές Ελλήνων και ξένων η προσπάθεια κινδυνεύει να πέσει στο κενό.
Την ίδια ώρα ο Μπουμπένκο σαρώνει την αγορά της Τσεχίας, της Σλοβακίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας με στόχο νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που θα καλύψουν κενά δίχως να κοστίσουν στον Ηρακλή. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο προπονητής του «Γηραιού» ψάχνει μικρούς και ελεύθερους που θα εξελιχθούν και σε επένδυση για το μέλλον.


Σχολιάστε εδώ