Το μετέωρο βήμα του Βρύζα στον ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα, βέβαια, έχουν καταλήξει στον βασικό υποψήφιο για τη διαδοχή του Σάντος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζόρζε Κόστα. Μόνο που ο νυν προπονητής της Ολαένσε δεν θα μπορέσει να καλύψει και διοικητικά κενά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διότι στη Θεσσαλονίκη αυξάνονται καθημερινά οι φήμες ότι επίκειται αποχώρηση και του Ζήση Βρύζα. Όχι, βέβαια, επειδή έφυγε ο Σάντος, αλλά διότι «δεν γίνεται να μαθαίνω από τις εφημερίδες ότι κλείσαμε προπονητή», όπως έλεγε χαρακτηριστικά στο φιλικό περιβάλλον του.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι αρμοδιότητες του Βρύζα έχουν περιοριστεί σημαντικά από τότε που επέστρεψε στην προεδρία ο Ζαγοράκης. Αλλά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ότι περίμενε θα είχε λόγο στη λήψη σοβαρών αποφάσεων. Αντί να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως, έμαθε από τις εφημερίδες της Πορτογαλίας για τις επαφές του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με τον Ζόρζε Κόστα και από ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ότι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με τον συγκεκριμένο προπονητή.
Ο Βρύζας θα περιμένει τις εξελίξεις σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό πριν πάρει τις τελικές αποφάσεις του. Ξέρει ότι τον εκτιμούν και στις δύο ομάδες και περιμένει μία επίσημη πρόταση. Παράλληλα, όμως, θέλει να απολαύσει και την πρόκληση της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και ίσως τελικά βρει τα αποθέματα υπομονής για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ έως τη λήξη της επόμενης σεζόν.


Σχολιάστε εδώ