τα άνθη του κακού

DΑν ήταν, λέει, απλός πολίτης ο πρωθυπουργός, θα διαδήλωνε κατά των μέτρων. Έχει πάθει… τέτοια σύγχυση, ώστε νομίζει πως είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος.
cΟπότε αναμένεται παραίτηση του Πάγκαλου, ο οποίος τελευταία, αν και απλός πολίτης, φαντάζεται ότι είναι η Άντζελα Γκερέκου.
DΏρα είναι να βγει κι ο Παπακωνσταντίνου και να δηλώσει ότι ως υπουργός διαφωνεί με τα μέτρα, αλλά ως… καλλιεργητής λαχανικών έχει κάποιες επιφυλάξεις.
cΓια την ελληνική οικονομική κρίση φταίνε οι αμερικανικές τράπεζες, είπε ο πρωθυπουργός. Και για την… πτώση της Σοβιετικής Ένωσης ποιος; Η Καίτη Γαρμπή;
DΕνώ διερευνώνται οι τυχόν ευθύνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας! Του Στρος Καν για το ναυάγιο του «Εξπρές Σαμίνα».
cΑπειλεί δε ο πρωθυπουργός να επιβάλει κυρώσεις στους αμερικανούς τραπεζίτες. Γιατί όχι; Εδώ η Τζούλια και… τρέχει τους γονείς της στα δικαστήρια.
DΚατά της διαπόμπευσης των πολιτικών τάχθηκε αναφανδόν ο Παπουτσής. Προτιμά κατευθείαν το…
κρέμασμα;
cΕνώ η κυβέρνηση καταγγέλλει «προσπάθεια απαξίωσης» του πολιτικού κόσμου. Αίσχος! Λες και δεν μπορεί το πολιτικό σύστημα να τα καταφέρει από μόνο του.
DΘα δει, λέει, ο Σαμαράς αν θα βάλει υποψήφιο βουλευτή τον Καραμανλή. Έτσι είναι, πρόεδρε (Κώστα), οι μούτσοι που… βαρούσαμε, γινήκαν πλέι μέιτ.
cΣυγγνώμη, αλλά αν δεν ήταν ο Καραμανλής να τον πάρει πίσω στη ΝΔ, ο Αντωνάκης σήμερα θα έκανε αγροτοτουρισμό στην Πύλο.
DΚαι για τα… λάθη της γενιάς του ζήτησε συγγνώμη στην ΟΝΝΕΔ ο Σαμαράς. Με τη φόρα που έχει πάρει όπου να ʼναι θα απολογηθεί και για την Άλωση της Πόλης.
cΤρομερό! Με τον νόμο Ραγκούση καταργείται στο εξής το ρουσφέτι στο Δημόσιο. Επίσης, ο ήλιος θα ανατέλλει δυτικά της Οκλαχόμα…
DΚι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ στο χάντμπολ ανοιχτής θαλάσσης.
cΤην… ίδρυση νέου κόμματος με δυνάμεις της Αριστεράς, του Σοσιαλισμού και της Οικολογίας σκέφτεται ο Τσίπρας. Η πίτσα να έχει και μπέικον ή μόνο πεπερόνι;
DΌσο για τον ΣΥΝ, θα μετεξελιχθεί σε… τρατορία, να δείξει κι ο Παπαδημούλης το ταλέντο του στις κρέπες. Κρίμα να χαραμίζεται στο λαϊκό τραγούδι.
cΕιδική επιτροπή της Ρηγίλλης θα επιλέγει, λέει, τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος. Βλέπω τη Νέα Δημοκρατία να γίνεται ένα απέραντο «X-Factor».
DΕξηγεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι δεν ζητάει την περικοπή μισθών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Και τι προτείνει εναλλακτικά; Να καταργηθούν οι εργαζόμενοι;
c Πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία της Μυκόνου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Έφυγαν άρον άρον να ξεσκάσουν από το… άγχος του ΔΝΤ.
DΕδώ που τα λέμε έτσι που του έχουν… σπάσει τα νεύρα στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι νέο κόμμα θα κάνει ο Τσίπρας, αλλά μέχρι και στη Γιουροβίζιον θα πάει.
cΤο κακό δεν είναι ότι αμφισβητείται η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος. Το… χειρότερο είναι ότι την υπερασπίζεται ο Παπουτσής.
DΕίπε ο Γείτονας πως πρόκειται για συκοφαντία ότι το ΠΑΣΟΚ τα πήρε από τη Ζήμενς. Ενώ ότι δεν τα πήρε είναι… σύντομο ανέκδοτο!

***

Να λένε πάλι καλά στη ΝΔ που ο Καστανίδης απλώς… φωτογραφίζει «ενόχους» για τα σκάνδαλα. Όπου να ʼναι θα κάνει και συλλήψεις για το παραδικαστικό.

***

Περιττή η… διευκρίνιση Νταβούτογλου ότι η Τουρκία δεν σκοπεύει να κατακτήσει τα νησιά. Θα τους τα παραδώσει από μόνος του ο Πάγκαλος.

***

Αλ. Παπαρήγα: «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω». Μας… πήρε μαζί του!

***

Κι όπως καταλάβατε, πίσω από μια επιτυχημένη γυναίκα κρύβεται ένας… φοροφυγάς σύζυγος.

***


Σχολιάστε εδώ