Μένει μέχρι να φύγει ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ

Ο Ντούσκο, λοιπόν, εξασφάλισε την ψήφο εμπιστοσύνης και έθεσε τους όρους του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και για τους παίκτες που επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ.
Τα πράγματα, πάντως, δεν θα είναι εύκολα για τον Μπάγεβιτς. Όπως λένε πλέον στην Ένωση, από δω και πέρα θα καλείται να δώσει εξηγήσεις για κάθε επιλογή του, αλλά και για την εικόνα της ομάδας. Η περίοδος χάριτος τέλειωσε και, βεβαίως, από τη στιγμή που θα αποχωρήσουν όσοι παίκτες βρίσκονταν σε κόντρα μαζί του, θα εξαντληθούν και τα άλλοθι που χρησιμοποιούσαν κατά καιρούς όσοι στήριζαν τον έμπειρο προπονητή.
Το μέλλον του Μπάγεβιτς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τις μεταγραφικές επιλογές του. Οι δύο πρώτοι παίκτες που απέκτησε η ΑΕΚ, ο Αργυρίου και ο Ματεντζίδης, δεν βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας που έδωσε ο Ντούσκο. Για τον πρώτο, βέβαια, είχε εκφραστεί θετικά σε σχετική ερώτηση του Αδαμίδη, αλλά προτιμούσε άλλον παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. Ρόλο θα παίξει και το θέμα του Λυμπερόπουλου, για τον οποίο ακούγεται στην πιάτσα ότι έθεσε βέτο ο προπονητής του «Δικεφάλου», με το επιχείρημα ότι «δεν ταιριάζει στα πλάνα και είναι μεγάλος σε ηλικία».


Σχολιάστε εδώ