Επιθετική πολιτική από τον Γιαννάκη

Αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του είναι (και το δείχνει) ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο «δράκος» έχει αντιληφθεί ότι μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει και να τον διατηρήσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν. Ακόμα και αν κατακτήσει το προβάδισμα με νίκη μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό και επέλεξε να ακολουθήσει επιθετική πολιτική σε όλα τα επίπεδα, ώστε να… πέσει όρθιος. Οι πρόσφατες δηλώσεις για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του Πειραιά από τα ΜΜΕ άρεσαν και στον κόσμο, αλλά και στους διοικούντες την ΚΑΕ. Κάτι που έγινε αντιληπτό από την άμεση αξιοποίησή τους από τις εφημερίδες που απευθύνονται σε οπαδούς του Ολυμπιακού.
Παράλληλα ο Γιαννάκης επιδιώκει με τη στάση του να συσπειρώσει τους παίκτες του και κυρίως να τους φανατίσει. Θεωρεί ότι έμμεσα τους θίγει τον εγωισμό και προσδοκά την αγωνιστική έκρηξή τους. Οι ισορροπίες στα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων», βέβαια, είναι λεπτές, αλλά ο «δράκος» ελπίζει ότι μπροστά στην πρόκληση του νταμπλ όλοι θα βγάλουν ενέργεια και πάθος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Πειραιά ετοιμάζεται να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό με γρήγορο παιχνίδι. Ο Γιαννάκης θεωρεί ότι σε αυτόν τον τομέα υπερτερούν οι «ερυθρόλευκοι», διότι εκτός των άλλων θα αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τον Τσίλντρες, ο οποίος προέρχεται από θλάση, αλλά θεωρητικά θα ‘ναι έτοιμος στους τελικούς.


Σχολιάστε εδώ