Μπορεί η Αστυνομία να διασφαλίσει ότι οι διαδηλώσεις δεν θα καταλήγουν σε τραγωδίες;

Και με κίνδυνο της ζωής τους, δεδομένου ότι ο Σεϊσίδης μαζί με τον συνεργό του κρατούσαν αυτόματα και χειροβομβίδες, τους κυνήγησαν έξω στους δρόμους, μέχρι που τους μπλόκαραν τα περιπολικά, που ήδη είχαν ειδοποιηθεί.

Όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που έχουν βρεθεί οδηγούν τις αρχές Ασφαλείας στην εξάρθρωση μιας ακόμη… συνιστώσας της αναρχικής τρομοκρατίας –ελληνικό φαινόμενο– που έχει αναπτυχθεί στη χώρα μας. Και όπως ανακοινώθηκε, ο Σεϊσίδης κατά την Αντιτρομοκρατική μετέχει στους Πυρήνες Συνωμοσίας της Φωτιάς.

Η τύχη όμως δύο μέρες μετά έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο συγκλονιστικός ξεσηκωμός του λαού κατά των οδυνηρών μέτρων κατέληξε στην τραγωδία με τους τρεις νεκρούς, που δολοφόνησαν ψευτοεπαναστάτες, τους έκαψαν με τα μπιτόνια βενζίνης που έριξαν στο υποκατάστημα της Μαρφίν όπου εργάζονταν. Πάγωσε όλη η χώρα. Όλος ο κόσμος. Με τις εικόνες από τις φωτιές στο κέντρο της Αθήνας και τις σκηνές βίας που έφθασαν μέχρι την επιχείρηση κατάληψης της Βουλής.

Και τώρα, πάνω στους τάφους των άτυχων συμπολιτών μας και στις στάχτες που ήρθαν να προστεθούν στον μαύρο Δεκέμβρη του 2008, το αγωνιώδες ερώτημα όλων μας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι: ΜΠΟΡΕΙ η Αστυνομία να προλάβει τέτοιες καταστάσεις; Να μη βάφονται με αίμα, φωτιές, πόνο, δάκρυα και οργή οι διαδηλώσεις και να προστατευτούν από εκείνους τους «γνωστούς» που τόσα χρόνια περιέργως στις Αρχές Ασφαλείας παραμένουν… άγνωστοι και… δεν μπορούν (;) να τους βάλουν στο χέρι και οι οποίοι με τη… δράση τους, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εξουσία…

Η πραγματικότητα, τα γεγονότα δεν το έχουν αποδείξει μέχρι τώρα… Τι φταίει; Εσύ υπουργέ, με τη μακρά θητεία σου στην Κατεχάκη, πρέπει να ξέρεις…


Σχολιάστε εδώ