ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ

Αν είχε περισσότερο χρόνο, ο Παππάς θα είχε βγει ήδη μπροστά. Επειδή, όμως, έχει διευρύνει το τελευταίο διάστημα τις δουλειές του προτίμησε να δώσει το τιμόνι της ΠΑΕ στον Σταύρο Αδαμίδη. Όσοι, όμως, ζουν τον μεγαλομέτοχο από κοντά εμφανίζονται βέβαιοι ότι σύντομα θα επιχειρήσει να πάρει στα χέρια του όλες τις μετοχές και να γίνει εκείνος πρωταγωνιστής. Στο μυαλό του, βέβαια, οι εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και διοικητικό καθεστώς της ΠΑΕ σχετίζονται άμεσα με την κατασκευή νέου γηπέδου.
Θέλει Νέα Φιλαδέλφεια
Στο περιβάλλον του Παππά υπερισχύει η τάση της επιστροφής στις ρίζες, δηλαδή την κατασκευή του νέου γηπέδου εκεί όπου βρισκόταν το παλιό. Το πρότζεκτ που έχει τεθεί υπ’ όψιν του επιχειρηματία, ωστόσο, περιλαμβάνει την αγορά ενός χώρου δίπλα σε εκείνον του παλιού γηπέδου, ώστε να φτιαχτούν εκεί οι εμπορικοί χώροι. Φυσικά και το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, αλλά, όπως λέει και ο Παππάς, «ούτε η διοίκηση μιας μεγάλης ομάδας, όπως η ΑΕΚ, μπορεί να θεωρηθεί εύκολη».
Ζητάει συμπαίκτη
Επειδή, όμως, οι καιροί είναι δύσκολοι ακόμα και για τους πλέον ισχυρούς επιχειρηματίες, ο Παππάς προτιμάει τη ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει» και αναζητά συμπαίκτη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα αποτελούσε την ιδανική λύση, αλλά για να βρεθεί σημείο επαφής χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και, ασφαλώς, χρόνος.


Σχολιάστε εδώ