στα ενδότερα των ομάδων

=Χειρότερο εφιάλτη δεν μπορούσαν να δουν το περασμένο Σάββατο
όλοι όσοι ασχολούνται με τον Ολυμπιακό. Και νταμπλ ο Παναθηναϊκός και MVP ο Λέτο.
=Ο Αργεντινός ταίριαζε γάντι με το προφίλ των «ερυθρολεύκων» και είναι αλήθεια ότι αρκετοί εντός της ομάδας
επέμεναν για την απόκτησή του με ελεύθερη μεταγραφή, αλλά δεν ήθελαν να δώσουν τα 3,5 εκατ. ευρώ που ζητούσε η Λίβερπουλ.
=Φυσικά, αν γνώριζαν τη σφήνα των «πρασίνων», οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα είχαν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για την απόκτηση του Λέτο. Απλά και μόνο για να μη ζήσουν όσα το περασμένο Σάββατο.
=Το κακό για τους Πειραιώτες είναι ότι ο Αργεντίνος μπορεί να εξελιχθεί στον Τζόρτζεβιτς του Παναθηναϊκού.
Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται, ο Λέτο μετράει δύο νταμπλ σε
ισάριθμες χρονιές του στην Ελλάδα, έγινε ήδη σύνθημα στα χείλη των «πρασίνων» και από τους νέους παίκτες δείχνει ότι μπορεί να παίξει ηγετικό ρόλο.
=Υστερεί βέβαια σε ταλέντο συγκριτικά με τον Τζόρτζεβιτς, αλλά μέσα από τη δουλειά μπορεί να διορθώσει τα αρνητικά στοιχεία του παιχνιδιού του. Προς όφελος του Παναθηναϊκού και προς απογοήτευση των «ερυθρολεύκων».
=Στον Πειραιά θα ήθελαν να απαντήσουν με την απόκτηση παίκτη από τους «πράσινους». Αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν τέτοιο εγχείρημα, καθώς τα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» εμφανίζονται συσπειρωμένα.
=Μια καλή περίπτωση ήταν ο Δημήτρης Σαλιπιγγίδης. Του χτύπησαν την πόρτα οι «ερυθρόλευκοι», αλλά ο διεθνής επιθετικός είχε οριστικοποιήσει την
επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.
=Όπως λένε όσοι ξέρουν, ο Σαλπιγγίδης θα πάρει μαζί του στην Τούμπα και τον Γιόσου Σαριέγκι. Ο Βάσκος βαρέθηκε να περιμένει την πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για αποχώρηση από την Παιανία.
=Άλλος παίκτης δύσκολα θα φύγει από τους «πράσινους». Εξαιρούνται βέβαια όσοι
συμπεριληφθούν
στις εισηγήσεις του Νίκου Νιόπλια για αποχώρηση.
=Στη μαύρη λίστα βρίσκονται Σίλβα, Κλέιτον, Ρουκαβίνα, Δάρλας.
Υπό προϋποθέσεις θα προστεθούν ο Πετρόπουλος και οι Μπίαρσμιρ, Γκάμπριελ, ενώ ερωτήματα αποτελούν οι Μάτος, Ντέιβις και Μάντζιος που αγωνίζονται δανεικοί σε Βραζιλία και Κύπρο.
=Ο Μάντζιος, πάντως, μπορεί να αγοράσει το συμβόλαιό του. Σε αυτήν την περίπτωση θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο, δηλαδή να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.
=Πολλά παράπονα από βασικούς παίκτες του Άρη είχε ο Έκτορ Κούπερ μετά τη λήξη του τελικού. Τα βέλη του στρέφονταν κυρίως προς τους Λατίνους.
=Συγκεκριμένα ο αργεντίνος τεχνικός φέρεται ότι φωτογράφισε τους Νέτο, Κάλβο και Κόκε ως τους παίκτες που απέτυχαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του. Από τους συγκεκριμένους παίκτες
έχουν παράπονα και άλλα στελέχη του Άρη.
=Τα πλέι οφ θα κρίνουν το μέλλον αρκετών στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αν χάσουν οι «κίτρινοι» και τον στόχο της 2ης ή 3ης θέσης, τότε ο Κούπερ θα προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις.
=Εκείνος που μοιάζει τελειωμένος από τον Άρη είναι ο Νάτσο Γκαρσία. Ο Βολιβιανός πήρε το μήνυμα με τον αποκλεισμό του από την αποστολή του τελικού.
=Ανάλογες διαθέσεις με τους ανθρώπους του Άρη φαίνεται να έχει και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Το καμπανάκι της Τούμπας, ωστόσο, θα ηχήσει κυρίως για τους παίκτες που έχουν μεγάλο συμβόλαιο.
=Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Έκκο. Ο Εντίνιο θα επιστραφεί στη Μάλαγα, από την οποία ήρθε δανεικός. Τον δρόμο της φυγής μπορεί να πάρουν κι άλλοι παίκτες.
=Κερδισμένη από τις εκκαθαρίσεις των άλλων ομάδων μπορεί να βγει η ΑΕΚ. Σε όλες τις προαναφερθείσες ομάδες υπάρχουν παίκτες τους οποίους θα ήθελε στην Ένωση ο 62χρονος τεχνικός.
=Η παραμονή του Μπάγεβιτς στον πάγκο του «Δικέφαλου», πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιη μετά την γκέλα στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Οι πιθανότητες κατάληψης της 1ης θέσης μειώθηκαν αισθητά και ο κίνδυνος να βρεθεί η ΑΕΚ
τελευταία και καταϊδρωμένη μόνο μακρινός δεν μοιάζει.
Οπότε ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα καθυστερήσει. Όπως και η επιβεβαίωση για την παραμονή του Ντούσκο στον κιτρινόμαυρο πάγκο.
=Το κυρίαρχο συναίσθημα στην ΑΕΚ μετά και τη νίκη του Άρη επί του
Ολυμπιακού, άλλωστε, είναι ο φόβος για τα προκριματικά του Ιουλίου στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η Ένωση κινδυνεύει να χάσει και την επόμενη σεζόν, καθώς οι παίκτες της θα κλατάρουν.
=Το παράδειγμα της Λάρισας είναι φρέσκο και δεν επιτρέπει σε κανέναν να το ξεχάσει. Οι «βυσσινί» άρχισαν να παίζουν κατακαλόκαιρο και από τον Οκτώβριο παρέδωσαν σώμα και πνεύμα.
=Το ίδιο κινδυνεύει να πάθει και η ομάδα που θα τερματίσει 4η στα πλέι οφ. Κι εκεί βρίσκεται προσωρινά η ΑΕΚ μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής.
=Άλλη ομάδα θα παρουσιάσει την
επόμενη σεζόν η Καβάλα. Οι αποδεσμεύσεις συνεχίζονται και, μάλιστα, φεύγουν από το «Ανθή Καραγιάννη» παίκτες που ήρθαν με πομπώδεις δηλώσεις.
=Ο Λούκα Σόσιν, πάντως, δεν θα μείνει χωρίς δουλειά. Αν και ο Πολωνός δεν φάνηκε ιδιαίτερα στη Σούπερ Λίγκα, ο Ανδρέας Παντελή ασφαλώς και θα τον ήθελε στον
Ηρακλή, έστω και ως εναλλακτική λύση για τη γραμμή κρούσης.
=Έμαθε ο Κομπότης από το πάθημα της Καλαμαριάς πριν από δύο χρόνια. Πήγε αμέσως στη Σούπερ Λίγκα και μπλόκαρε την επικύρωση της βαθμολογίας. Αν και δεν τρέφει ιδιαίτερες αυταπάτες για την τύχη που μπορεί να έχουν οι ενέργειές του ώστε να κρατήσει τον Λεβαδειακό στην κατηγορία και να πετύχει τον υποβιβασμό του Ηρακλή.
=Πέρα, βέβαια, από το γεγονός ότι μπαίνει στο μάτι της ΕΠΟ. Διότι η
Ομοσπονδία θα δεχθεί παρατηρήσεις και επιπλήξεις εάν αποδειχθεί μέσω των διεθνών οργάνων ότι έκλεινε τα μάτια και τα αυτιά στην περίπτωση του «Γηραιού».
=Τρομερά πράγματα συμβαίνουν και στην Κρήτη, δηλαδή στον ΟΦΗ, ο οποίος κινδυνεύει να τα τινάξει
όλα στον αέρα με όσα συμβαίνουν εντός της ομάδας. Η αντικατάσταση του Νίκου Γκουλή με τον Γιώργο Παράσχο ενδεχομένως να ωφελήσει ψυχολογικά, αλλά αρκετοί είναι εκείνοι στο Ηράκλειο που θεωρούν ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή χρειαζόταν ένας τεχνικός που να
αντέχει στην πίεση.
=Ο Παράσχος έχει μάθει να δουλεύει με προοπτική. Όποτε του ζήτησαν αποτέλεσμα εδώ και τώρα απέτυχε επειδή αγχώθηκε, αλλά όπως λένε εκείνοι που πήραν την απόφαση, δεν υπήρχε άλλη επιλογή.


Σχολιάστε εδώ