Επιπλέον 7 εκατ. ευρώ για το «Θέμα»

Η πλευρά Μπόμπολα υποχώρησε κατά 14 εκατ. ευρώ από τις αρχικές της απαιτήσεις, όμως ο Θ. Αναστασιάδης καλείται να καταβάλει 7 εκατ. ευρώ περισσότερα από το προ διετίας τίμημα των 14 εκατ. ευρώ με το οποίο πουλήθηκαν οι μετοχές στον Πήγασο.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και η ανακοίνωση του Πήγασου στο Χρηματιστήριο για το τίμημα των 21 εκατ. ευρώ είναι μια μεγάλη επιβεβαίωση για τις Τυπολογίες, καθώς την προπερασμένη Δευτέρα, 19 Απριλίου, αποκάλυψαν τη λήξη του πολέμου. Γράφαμε τότε πως «σε κατ’ αρχήν συμφωνία για το τίμημα της μεταβίβασης των μετοχών του “Πρώτου Θέματος” φαίνεται πως προχώρησαν οι Γ. Μπόμπολας και Θ. Αναστασιάδης – Τ. Καραμήτσος μετά από συνάντηση που έγινε πριν από λίγη ώρα». Βεβαίως, το αποτέλεσμα αυτό ήταν τελικά «αναίμακτο», όμως προηγήθηκαν όλα τα «σχόλια» και οι «αιχμές» από τον ίδιο τον Θέμο Αναστασιάδη προς τον πρώην συνέταιρό του, δίνοντας άλλο ένα χαρακτηριστικό δείγμα γραφής του, που δεν είναι άλλο από την επιβίωσή του με κάθε τρόπο.
Μετά τη συμφωνία με τον Γ. Μπόμπολα εκκρεμεί η διαπραγμάτευση με τον Δ. Κοντομηνά για το καθεστώς παραμονής του «Θέματος» στον ραδιοφωνικό σταθμό του επιχειρηματία. Ο σταθμός μετονομάστηκε από Alpha 98,9 σε Θέμα 98,9 ύστερα από συμφωνία του Δ. Κοντομηνά με τον Φ. Μπόμπολα, όμως τώρα ο Θ. Αναστασιάδης είναι μόνος του. Ο εκδότης την περασμένη Κυριακή τον αποκάλεσε «άρχοντα των Media», τον οποίο είχε καταγγείλει για τη φυγή του από τον Alpha πριν από χρόνια. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του σταθμού Alpha Ραδιοφωνική προχωράει σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24 Μαΐου (12.00) στην έδρα της εταιρείας με θέματα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με την καταβολή μετρητών και την έκδοση μετοχών αξίας υπέρ το άρτιο, με τροποποίηση του άρθρου 5 αλλά και του άρθρου 1 του καταστατικού της εταιρείας. Σύμφωνα με το μετοχολόγιο της εταιρείας που είναι αναρτημένο στο ΕΣΡ, η Sixomen Limited έχει το 99,87% και ο Γιώργος Ψαρράς το υπόλοιπο ποσοστό.


Σχολιάστε εδώ