Προβληματισμός για το μέλλον του Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης επένδυσε πολλά στον νεαρό διεθνή. Τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Στον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην Τούμπα, όμως, ο Κουτσιανικούλης δικαίωσε τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ευθύς εξαρχής εξέφρασε τις ενστάσεις του για τη χρησιμότητα της συγκεκριμένης μεταγραφής και, μάλιστα, στο κόστος που ανήλθε.

Αν ο Κουτσιανικούλης είχε ανταποκριθεί στις προσδοκίες όσων ενεπλάκησαν στη μεταγραφή του, ασφαλώς θα γινόταν πιο εύκολη η παραχώρηση του Βιεϊρίνια. Με τον Λαρισαίο, όμως, να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, στην Τούμπα δυσκολεύονται να πάρουν απόφαση για παραχώρηση του Πορτογάλου και παράλληλα αναζητούν έναν παίκτη για τις πτέρυγες, με δυνατότητα να μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά. Ο Βρύζας, πάντως, εκτιμά ότι ο Κουτσιανικούλης θα ‘ναι την επόμενη σεζόν η αποκάλυψη του ΠΑΟΚ και χρησιμοποιεί ως επιχείρημα ότι «θα έχει την εμπειρία από τη δουλειά του με τον Σάντος στην τακτική, εκεί που εντοπιζόταν και το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Βασίλη».

Στην Τούμπα, όμως, έχουν και το πρόβλημα με τον προπονητή. Οι συνεχείς διαρροές με πρωταγωνιστές συμπατριώτες του τεχνικούς έχουν προκαλέσει την έντονη δυσφορία του Φερνάντο Σάντος. Ο πορτογάλος προπονητής ζήτησε εξηγήσεις από τον Ζαγοράκη, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε άλυτο με τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο για το φλερτ του «Δικέφαλου του Βορρά» με τον Πάολο Μπέντο.


Σχολιάστε εδώ