Επιστροφή στις ρίζες επιχειρούν στην ΑΕΚ

Η σύμβαση για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα πέρασε από τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αλλά την ίδια ώρα ο Σταύρος Αδαμίδης και ο ομόλογός του στο ερασιτεχνικό σωματείο, δηλαδή τη «μάνα ΑΕΚ», αναζήτησαν τη φόρμουλα για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Απευθύνθηκαν, μάλιστα, στον Στέλιο Αγιοστρατίτη, τον άνθρωπο που είχε εμπνευστεί το σχέδιο της «Αγιάς Σοφιάς». Ακόμα και αν δεν καταστεί βιώσιμη η κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, η απόφαση των μετόχων και του προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για επιστροφή στις ρίζες είναι οριστική και αμετάκλητη. Κάτι που διαφαίνεται και από τους μεταγραφικούς στόχους που έθεσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Αδαμίδη. Ο 62χρονος τεχνικός επιδιώκει να δημιουργήσει μια νέα ομάδα, που θα στηρίζεται κυρίως σε έλληνες παίκτες «που θα ξέρουν τι σημαίνει ΑΕΚ και πού πρέπει να βρίσκεται», όπως λέει χαρακτηριστικά ένας από τους συνεργάτες του Ντούσκο.

Όλο το πλάνο σε γηπεδικό και αγωνιστικό φωτογραφίζουν προοπτική εμπλοκής του Δημήτρη Μελισσανίδη. Έστω και αν το τελευταίο μήνυμα του «τίγρη» στον Πέτρο Παππά ήταν «προχώρα και βλέπουμε».


Σχολιάστε εδώ