ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ

Οι δύο τους τα πήγαν περίφημα κατά τη συνύπαρξή τους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά το προηγούμενο καλοκαίρι ο γιος τού Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου απάντησε αρνητικά στην κρούση του Κόκκαλη να μπει και στο ποδόσφαιρο. Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στις προθέσεις του νεαρού παράγοντα, ο Κόκκαλης σχεδιάζει να του χτυπήσει εκ νέου την πόρτα. Όπως λένε στο περιβάλλον του τελευταίου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Παρίσι για να συμπαρασταθεί στην ομάδα μπάσκετ, που θα διεκδικήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας.
«Εκεί θα ανοίξει νέο κύκλο συζητήσεων με τον Αγγελόπουλο», λένε στο περιβάλλον του Κόκκαλη. Έχει, μάλιστα, και επιχείρημα για να πείσει αυτήν τη φορά τον πρόεδρο της ΚΑΕ και να κάμψει τις αντιρρήσεις του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, στον οποίο αποδίδεται η άρνηση για είσοδο της οικογένειας και στο ποδόσφαιρο.
«Οι ενστάσεις αφορούν τον χρόνο και όχι την ουσία», λένε συνεργάτες του Κόκκαλη και υποστηρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ήθελε πρώτα να δημιουργήσουν τα παιδιά του τη δική τους αυτοκρατορία στο μπάσκετ και έπειτα να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Άρα, αν κατακτήσουν φέτος όλους τους τίτλους μπορούν να μπουν στην ΠΑΕ, αρχικά διακριτικά ως συμπαίκτες και σε βάθος τριετίας να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι του ποδοσφαίρου.
Στην περίπτωση που ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συνεχίσει να αρνείται την είσοδό του στην ΠΑΕ από αυτήν την περίοδο, ο Κόκκαλης θα αναζητήσει άλλον συμπαίκτη στο πρόσωπο του Βίκτορα Ρέστη. Ο τελευταίος, άλλωστε, το σκέφτεται σοβαρά να εμπλακεί στο ποδόσφαιρο, αν και λόγω της φιλίας του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενδιαφέρθηκε για την ΑΕΚ, αλλά από μικρός υποστήριζε τον Ολυμπιακό και θεωρείται ότι αποτελεί μια βασική επιλογή του Κόκκαλη.


Σχολιάστε εδώ