Ξεκίνησαν οι ελληνικές κρουαζιέρες

Η Louis Hellenic Cruises ξεκίνησε και τη φετινή τουριστική περίοδο πρώτη, αφού σάλπαρε από τις 15 Μαρτίου για Αιγαίο, προσφέροντας υπέροχες εξορμήσεις διάρκειας τριών, τεσσάρων και επτά ημερών, με τα κρουαζιερόπλοια CRISTAL, AQUAMARINE και AEGEAN PEARL. Ειδικότερα, το πρόγραμμα κρουαζιέρων του 2010 έκανε την αρχή με το κρουαζιερόπλοιο AQUAMARINE και το τετραήμερο «Αιγαιοπελαγίτικο Πανόραμα», που περιλαμβάνει επισκέψεις σε Μύκονο, Κουσάντασι (Έφεσο), Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο και Σαντορίνη, ενώ από τις 19 Μαρτίου ξεκίνησε και η τριήμερη κρουαζιέρα «Αιγαιοπελαγίτικη Εξερεύνηση». Οι δύο δημοφιλείς κρουαζιέρες θα συνεχίσουν μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου 2010 και θα πραγματοποιούνται με το Aquamarine και με το Aegean Pearl, το οποίο θα ξεκινήσει στις 10 Μαΐου.
Παράλληλα, το CRISTAL εγκαινιάζει τη νέα μοναδική επταήμερη κρουαζιέρα «3 Ήπειροι και Κωνσταντινούπολη» που τα… «έχει» πραγματικά όλα: πολιτισμό, κοσμοπολίτικο αέρα, απόλυτη χαλάρωση και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Οι ταξιδιώτες θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν τα αξιοθέατα των πλέον ιστορικών πόλεων των Τριών Ηπείρων με πολιτισμό θαυμαστό ανά τους αιώνες: της Κωνσταντινούπολης, του Καΐρου (Πυραμίδες), των Αγίων Τόπων και παράλληλα να επισκεφτούν την κοσμοπολίτικη Μύκονο και τον γραφικό Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Για τους λάτρεις της μεσογειακής ομορφιάς, η LHC προσφέρει ακόμα υπέροχα ταξίδια με το νέο της απόκτημα, το υπερπολυτελές LOUIS MAJESTY. Τα οργανωμένα προγράμματα από την Ελλάδα, που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια και συνοδό, ξεκινούν στις 19 Ιουνίου ως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2010.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει απευθείας πτήση για Μιλάνο, μεταφορά στη Γένοβα και αναχώρηση του LOUIS MAJESTY, για ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου, τη Μασσαλία. Στη συνέχεια επισκέπτεται την Πάλμα ντι Μαγιόρκα, την Αλμέρια και τη Μάλαγα.
Εξάλλου, το κρουαζιερόπλοιο CORAL θα πραγματοποιεί από τις 18 Απριλίου ως και τις 4 Νοεμβρίου 11ήμερες μοναδικές κρουαζιέρες από τη Γένοβα με προορισμούς το Κατάκολο, τη Σαντορίνη, την Κωνσταντινούπολη, τη Μύκονο και τον Πειραιά.


Σχολιάστε εδώ