Επιστροφή του Πέτρου Λάμπρου σε επιτροπή για επενδύσεις

ΑΝΕΛΑΒΕ… δράση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση του Μαξίμου και ασχολείται με τα ζητήματα των επενδύσεων, παρακάμπτοντας σε πολλές περιπτώσεις τα εμπλεκόμενα υπουργεία ή επιβάλλοντας τις απόψεις της στους καθʼ ύλην αρμόδιους υπουργούς.
Η επιτροπή τελεί υπό την… ασφυκτική εποπτεία του υπουργού Επικρατείας Χ. Παμπούκη, σε μια προσπάθεια προφανώς του πρωθυπουργικού γραφείου να ελέγξει όλες τις υποθέσεις που αφορούν προμήθειες και έργα του Δημοσίου. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει εγκατασταθεί στο κτίριο του πρώην «Αστέρα», επί της Β. Σοφίας στην Πλατεία Συντάγματος, μελετά φακέλους, επεξεργάζεται επενδυτικές προτάσεις και αναφέρεται μόνον στον κ. Παμπούκη.
Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή στην εν λόγω ομάδα του Πέτρου Λάμπρου, που σηματοδοτεί την επιστροφή του σε «κέντρα εξουσίας», καθώς αποτελεί επιλογή του Μαξίμου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λάμπρου υπήρξε στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, διετέλεσε υπεύθυνος οικονομικών υπηρεσιών του ΠΑΣΟΚ, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε διοικητής του ΟΤΕ και αργότερα της Αγροτικής Τράπεζας.


Σχολιάστε εδώ