ΔΙΑΤΙ να το ΚΡΥΨΩΜΕΝ άλλωστε

oΗ εξαγγελία του Αντ. Σαμαρά για «αυτοκάθαρση» ξύπνησε τα… άγρια ένστικτα ορισμένων στη Ρηγίλλης. Στελέχη που κινούνται στο στενό περιβάλλον του προέδρου διατείνονται ότι η απόφαση να τεθούν εκτός όσοι «πλήγωσαν» την παράταξη δεν αφορά μόνο όσους ενεπλάκησαν σε υποθέσεις σκανδάλων. Ο… πέλεκυς θα πέσει και σε μια σειρά ακόμη στελεχών που προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους ή αποτελούν «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας. Είπαμε τα ένστικτα είναι «άγρια». Αν τελικώς επικρατήσουν οι «θερμόαιμοι», θα… χυθεί πολύ αίμα στη Νέα Δημοκρατία.
o ΥΨΗΛΕΣ… επισκέψεις την περασμένη Δευτέρα στη Ρηγίλλης. Την πόρτα του νεοκλασικού πέρασε ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Πρετεντέρης και συναντήθηκε επί μία και πλέον ώρα με τον Αντ. Σαμαρά. Επισήμως και στο φως της ημέρας, προφανώς για να αποφευχθούν σχόλια και παρερμηνείες. Από… δικούς του και άλλους.
oΠΛΑΚΑ… έχουν εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Στα μέσα της εβδομάδας δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ντ. Μπακογιάννη «αν θα μιλήσει στο προσυνέδριο του Ναυπλίου» (χθες).
Η απάντησή της αφοπλιστική: «Για τι άλλο να πάω; Για τουρισμό;». Πιθανολογώ ότι η πρώην υπουργός ήθελε να δώσει έμφαση στην παρουσία της και όχι να υποτιμήσει όσους πήγαν και δεν μίλησαν. Χαρακτηριστικό: Λίγο αργότερα ο Δ. Αβραμόπουλος δήλωνε από ραδιοφώνου ότι στο πλαίσιο της δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος… δόθηκε ο λόγος στην κ. Μπακογιάννη. Μπορεί στη Νέα Δημοκρατία να μην παράγουν έργο, ωστόσο… προσφέρουν θέαμα!


Σχολιάστε εδώ